Burns dråber omstridt beslutning

Burns dråber omstridt beslutning

Casal s Boxing Club Super Heavyweight Roy Burns af Niagara Falls tabte en omdiskuteret delt beslutning til Buffalo’s Excell Holmes fredag ​​aften i den fem runde hovedbegivenhed i den fjerde årlige Nickel City Boxing Challenge på Fairgrounds Gaming and Raceway.

Med sejren Holmes, 6 fod 3 tommer, USA Boxing No. 2 rangeret super tungvægt, bevarer sin Western New York Super Heavyweight Championship

‘Vi vandt kampen, jeg troede, men han er fra Buffalo og vi kæmpede i Buffalo. Roy kæmpede for en stor kamp, ​​fordi han ikke havde kæmpet et stykke tid. Roy vandt den sidste runde store med Holmes trættende. Han skadede også Holmes i tredje runde med nogle hårde kropsslag. ‘

Holmes vil gå videre til i aftonens Super Heavyweight finale match for det eftertragtede Nickel City bælte.

Casal sagde Burns, 22, 5 fod 11, 217 pounds, vil fortsætte med at træne hårdt og planlægger at kæmpe igen inden for kort tid.