Business økonomi nyheder

Business økonomi nyheder

Trods løfte om at øge mangfoldigheden har Apples tal næsten ikke bragt i løbet af det forløbne årApple kan være alt om mangfoldighed på overfladen, men tallene viser, at virksomheden hasn gjort fremskridt med at blive mere forskelligartede i løbet af det sidste år, er dets ledelse stadig overvældende bestående af hvide mænd. 13 Ting, der er mentalt stærke, gør ikke de dårlige vaner, der dræber din mentale styrke. Appel angiveligt i forhandlinger om fremstilling af enheder i IndienThe Wall Street Journal rapporterede, at Apple var i forhandlinger med den indiske regering for at fremstille sine produkter i Indien .Trump mødes med branchens ledere, med en bemærkelsesværdig fraværTech-industrien fra virksomheder som Apple, Facebook og Amazon faldt ned på Trump Tower på onsdag for at mødes med præsidentvalgte Donald Trump. Men der var en bemærkelsesværdig webgigant, der overraskende fik en RSVP.Top 5 sociale medier trends for virksomheder i 2017.Disse nye udviklinger kan ændre, hvordan du bruger sociale medier. Netflix s seneste bout af dårlige nyheder sender lager falder igen Det har været en ru få måneder for Netflix-aktionærer, og en ny kvartalsindkomstrapport hjalp i løbet af de næste fire år om forskning og udvikling til at forbinde hverdagens enheder. Facebook og Microsoft kan tilbyde lige løn, men kvinder i teknologi tjener stadig mindre. Facebook og Microsoft er kommet ud og sagde de tilbyde lige løn for deres medarbejdere uanset køn men hvad med resten af ​​Silicon Valley? Nye data fra en rekrutteringsstart starter ikke med et lovende billede for kvinder i tech.Google ønsker at erstatte dit kodeord med din smartphoneGoogle tester en ny metode Log ind, der er afhængig af din smartphone til godkendelse. Det gør væk med adgangskoder helt, undtagen i tilfælde, hvor din telefon er utilgængelig. Se ud Apple Music, Facebook lancerer sin egen musik streamerFacebook vil udvikle en ‘Spotify stil audio streaming service’ for at konkurrere med Apple Music, Spotify og andre. Tjenesten er i tidlige stadier og vil også være knyttet til en annonceunderstøttet musikvideoplatform. Mozilla beskriver planen om at friste brugerne tilbage til FirefoxMozilla Firefox, engang lignede browseren at slå, men i de senere år har den mistet betydelig grund til Google Chrome. Det er ikke kun selve huset, men det omkringliggende område, som du vil sidde fast med i årevis. Nu kan du faktisk prøve dit nye kvarter, før du logger på den stiplede linje. Bemærk hyppige flyvere: Denne app hævder at mindske jetlag For alt, hvad du altid er forvirret af tidszone, ud af kuffertens levende, konstant jetlagged hyppige flyers, kan der bare være et lys i slutningen af ​​din bane.HP minder om 6 millioner bærbare strømkablerHP udstedte en frivillig tilbagekaldelse og forklarede, at et nyligt opdaget overophedningsproblem gjorde ledningerne til en brand og brandfare.