Business Logic og Interface

Business Logic og Interface

Vi baserer vores prognose på vores Microsoft Business Solutions ERP-konsulentpraksis: Microsoft Great Plains, Navision, Axapta, MS CRM. Vi analyserede også TMve Oracle produkter: Oracle Financials, JD Edwards, PeopleSoft og IBM Lotus Notes Domino. Udviklingen kan ses både: såkaldt funktionel rådgivning, der beskæftiger sig med overordnet systemimplementering og brugeruddannelse og tilpasning ‘tilpasningsværktøjer, åbne vs. proprietære teknologier mv. Vores ideer er rettet til store virksomhedens IT-afdelinger, fordi efter vores mening Disse fagfolk er under det højeste pres for at forudse fremtiden og træffe en korrekt udvælgelsesbeslutning i dag.

Ikke flere nye ERP’er. Den bedste tid til at lancere softwareudviklingsfirma med det formål at skabe nyt ERP var 1980. Disse dage så vi dominans Hardware-operativsystemet (UNIX, Solaris, DOS, Mac OS). Hver platform var egoistisk og normalt ikke kompatibel med de andre (nogen kan påpege EDI-grænseflader ‘ja, det var nok den eneste måde at gøre forskellige platforme til at tale med hinanden)

Eksisterende ERP-transformation. Overvej Project Green fra Microsoft for eksempel. Planen er at introducere standard forretningssuiter: Microsoft Financials, Microsoft Logistics, Microsoft Manufacturing, Microsoft Human Resources osv. Microsoft ejer for øjeblikket flere ERP’er: Great Plains, Navision, Axapta, Solomon. Hvis det lykkes at integrere de bedste stykker af hver applikation under en genkendelig og intuitiv grænseflade, ville målet nås. Microsoft har allerede haft stor succes med at flytte alle sine ERP’er på en DB-platform ‘Microsoft SQL Server

Java vs Windows. Vi mener ikke, at du skal bekymre dig om OS-platformen længere. XML er en fremragende mægler, og det vil gøre det muligt for hver platform at koncentrere sig om sin forretnings niche.

Database Business Logic bør forblive. Ja ‘hvorfor skulle vi nødt til at genopfinde dobbelt indgang’ grundlaget for General Ledger regnskab, opfundet af Luca Pacioli i det 16. århundrede? Nå ‘er dilemmaet for stor virksomhed i sin unikke. Efter vores mening vil det blive løst ved forenkling af ERP-tilpasningen

Interface. Det er her, du bør forvente kampen. Forbes Magazine forudsiger, at fremtidige medarbejdere i dine regnskabsafdelinger AR-afdelinger vil komme fra i dag computer gamere og for spillere intuitiveness af grænsefladen er alt.