Bustos vandt ikke for guvernør

Bustos vandt ikke for guvernør

Bustos, D Ill., Som er på sit tredje valgperiode i Kongressen, pegede på sit nylige valg som co-formand for Husets Demokratiske Politik og Kommunikationskomité og sagde som den eneste Midwesterner rundt om bordet, at posten giver hendes bestanddele en enestående stemme i Kongres.

‘Der er masser af arbejde at gøre i Washington. Der er masser af arbejde at gøre i Springfield. Og jeg er drevet af at være i stand til at gøre den største forskel muligt, og jeg tror, ​​at ‘kommer til at være i Washington her i de næste par år’, sagde hun i et interview med Quad City Times på mandag.

Bustos har været blandt flere demokrater overvejer udfordringer til Gov. Bruce Rauner. Moline-demokraten har været kritisk over for den første sigt guvernør, og i sidste uge ledte hun andre kongresdemokrater i staten i et brev til Rauner, der krævede genoprettelse af midler til huslyskorps og -programmer.

Bustos har sagt, at hun som en downstate demokrat kunne bringe et unikt udsigtspunkt til guvernørens løb, især som en, der er villig til at arbejde på tværs af partier.

Hun sagde mandag, at det stadig er et vigtigt perspektiv, og at hun vil komme bag den kandidat, der kan vinde, hvem vil repræsentere hele staten, herunder downstate, og hvem ‘vil kæmpe hårdt for mennesker, for arbejdende familier og for vores børn.’ Hun sagde ikke, hvilket demokrati hun måtte overveje.