Butler Lead Timberwolves Rally Past Lakers

Butler Lead Timberwolves Rally Past Lakers

Ivica Zubac, som gik 8 til 8 fra gulvet for en sæson høj 19 point, kastede et dunk for en 99 98 føring for Lakers, men det var i det væsentlige deres sidste momentum, der skabte spillet.

Butler og Gibson, de tidligere Chicago Bulls holdkammerater, muskulerede deres vej til kurven med en hård beslutsomhed ned strækningen. Butler kørte langs basislinjen og slog et kort pass til Gibson i banen, hvor han faldt i en layup og konverterede et trepunktspil for en 110 104 bly med 3:59 tilbage.

Derefter kom Butler med glædelig blæse af Randle og Isaiah Thomas på konsekutive ejendele i de afsluttende minutter og satte sit frimærke på endnu en vindende præstation med sit nye hold.

Dette var en sejr Wolves, der var hårdt tiltrukket før All Star-pause, efter at deres 13 kamp hjemme vinderstrej endte i ydmygende mode på tirsdag mod Houston. De flyttede inden for procentpoint af San Antonio til tredjepladsen i den vestlige konference på 36 25. Spursne er 35 24.

Lakers skød så skarpt for at starte spillet, gik 17 til 27 fra gulvet i første kvartal, at ulvene producerede separate sporer på 23 8 og 21 6 i første halvleg, men stadig bøjede 65 62 i halv time.

Randle slog sin aggressivitet i 3. kvartal op, tog bolden hårdt til kurven i tykkelsen af ​​Wolves forsvar og sluttede med 10 point i perioden, da Lakers igen skubbede fremad. Han kørte og scorede på Karl Anthony Towns for en 86 76 føring, og en frustreret by blev opfordret til et offensivt foul på Brook Lopez for at slette et spin move layup på den næste besiddelse.

Men Crawford fik ulvene og mængden går tidligt i fjerde kvartal og smugede en 31 fod swish af Tyus Jones med et par 3 pointers af sig selv. Den anden kom ud af en glat crossover dribble, der dækkede Corey Brewer på toppen af ​​nøglen og bragte ulvene inden for 95 94.

Lakers: Den nyligt erhvervede Channing Frye var ikke med holdet til at have en tendens til personlige forhold, ifølge coach Luke Walton. Frye lavede sin Lakers debut på onsdag mod Pelicans, med tre point i 11 minutter. . Rookie point vagt Lonzo Ball missede sit 15. lige spil med en forstuvet medial sikkerhedsstillelse i hans venstre knæ, men han nærmer sig et tilbagevenden. . Zubac havde kun 23 point i 17 tidligere spil.

Timberwolves: Towns snæver notched hans NBA fører 51st dobbelt dobbelt, med 10 point på 2 til 9 skydning at gå med hans spil høj 19 rebounds. . Efter at have bundet sin sæson lavt med syv point på 2 til 14 skud på tirsdag mod Rockets, sluttede Andrew Wiggins med en stille otte point på 4 til 11 skud, med fire rebounds og ingen hjælp.

Timberwolves afslørede et banner fra arenaens spærre for permanent at genkende virkningen af ​​Saunders, der døde i 2015 af komplikationer fra kræft, havde på franchisen. Tidligere spillere Chauncey Billups, Sam Cassell, Troy Hudson, Latrell Sprewell, John Thomas og Gary Trent var sammen med Mark Madsen, nu en Lakers assistent. Kevin Harlan, den originale Timberwolves tv-afspilning ved play announcer, der senere kaldte spillet til TNT, dømme på retten ceremoni. Timberwolfs assisterende træner Ryan Saunders og hans tre søstre flankerede deres mor, Debbie Saunders, da hun talte til publikum.

‘Han vil også gerne fortælle dig, hvor heldig han følte at have kendt dig,’ sagde hun. ‘Du har alle bidraget ting til sit liv. Hold op din venlighed.’

Walton blev udstødt i andet kvartal onsdag i et testy 139 117 nederlag af New Orleans, efter at Thomas blev kastet i første kvartal efter et tussel med Rajon Rondo. General manager Rob Pelinka kontaktede ligaen for at klage over de tre tekniske fejl på hans hold.

ESPN-announcer Bill Walton sagde, antageligt med tungen i kinden, mislykkedes han som en far efter at have lært om hans sønudsprøjtning. Luke Walton quipped før spillet, som han mindede om at høre det samme, da han fik en tatovering: ‘Det var ikke første gang, han svigtede som en far.’

Timberwolves: Besøg Houston den 23. februar efter de syv dage layoff, en rematch med Rockets efter 18 point tab her på tirsdag.