by administration tilbyder til over politiet bånd

by administration tilbyder til over politiet bånd

Modstanden mod farten kom også fra den advokat, der repræsenterer det sydlige Bend Common Council i sagen. ‘Vi vil ikke have byen afskediget i tilfælde af at retten bestemmer, at disse optagelser på harddisken kan produceres, hvis det er tilfældet, og byen er ikke længere en fest, de er ikke bundet af den dom, ’sagde Robert Palmer.

Indtil dette punkt har der ikke været noget forsøg på at hente flere indspillede samtaler fra en politiets harddisk.

I dag lavede advokater deres første tur tilbage til statsretten for at forsøge at få en fornemmelse for, hvor tingene stod. ‘Den grund vi har opnået, vi har gået igennem flere år og måneder med opdagelse, begynder vi ikke fra begyndelsen. Jeg håber, at advokaterne vil blive enige om, at enhver opdagelse, der blev udført i forbundsregeringen, kan finde anvendelse i statsretten, ’sagde advokat Robert Palmer.

Advokat Daniel Pfeifer udtrykte håb om, at et andet forsøg ikke ville være nødvendigt. ‘Jeg tror ikke, at det kommer til at ske. Jeg tror ikke, at nogen af ​​os vil have det til at ske. Vi har været der, gjort det, vi vil ikke være der og gøre det igen. ‘