By borgmesterkandidater

By borgmesterkandidater

Andrey Bundley Alder: 46

Job: Intervention manager for byens offentlige skole system, hvilket betyder Bundley arbejder med urolige skoler.

Baggrund: Bundley, en af ​​de eneste kandidater på området, der tidligere har kørt for borgmester i Baltimore i den demokratiske primære, modtog Bundley cirka en tredjedel af afstemningen mod borgmester Martin O Malley i 2003. Bundley, en tidligere gymnasiechef, løb en barsk kampagne på omkring $ 150.000 det år og formåede stadig at presse O ‘Malley ind i en række debatter.

Bundley kalder sin hovedkampagne løfte ‘One Baltimore’ -planen. Planen kræver, at byen udskæres i 55 nabolagsklynger, der hver især vil have et 10-medlem ‘public service team’ af byens medarbejdere, der vil rapportere til en stedfortrædende borgmester. Hvert udvalg, der består af sundhed, uddannelse og embedsmænd i offentlig sikkerhed, vil derefter udvikle separate planer om at forbedre de enkelte kvartersklynger.

Han lavede nyheder, efter at han blev håndjern af Baltimore-politiet efter at have brolagt biler med sit kampagnemateriale under 2003-kampagnen. Officerer håndjernede ham, mens de kontrollerede sin identifikation og derefter udgivet ham. Han modtog en henvisning til at bryde en bylov, der forbyder at placere reklamer på forruder, og han brugte hændelsen til at karakterisere bypolitiet som alt for aggressiv.

Personlig: Gift, et barn. Bundley bor i Hillsdale Heights, en del af West Forest Park i West Baltimore.

Valghistorie: Mislykket run for borgmester i 2003 Demokratiske primær.

Hvad der går til ham: Bundley formåede stort set ukendt i 2003, og det lykkedes Bundley at fange 28.551 stemmer til O ‘Malley’ s 59.569 et overraskende resultat. Selvom han næsten ikke var førende kandidat i løbet af året, er Bundley en selvsikker kampagne og ser ud til at være dørklap og brochurer aggressivt.

Potentielle hindringer: Mange tror Bundley modtog en tredjedel af afstemningen i 2003, fordi han var den eneste kandidat, der aktivt kørte mod O ‘Malley og foreslår, at en afstemning for Bundley var en proteststemme mod den etablerede. Hvis det er sandt, må Bundley overvinde en meget større og varierende felt denne gang, herunder kandidater, der er mere vokal kritiske over for O ‘Malley.

MySpace side

Jill P. 40 og så langt øst som Charles Street. Hun er også en advokatadvokat hos Craig Henderson, LLC, et Baltimore advokatfirma.

Baggrund: Datter af den sene borgerrettigheds leder Walter P. Carter, Carters tilhængere vil gerne påpege, at den anden sigtets lovgiver fik mere stemmer i 2006’s primære valg end nogen anden delegat i Maryland. Hun er blevet en af ​​de mest vokale Medlemmer af bydelegationen kritiserer åbenlyst Martin O ‘Malley for sine politikker både som borgmester og nu som guvernør. Som delegeret har hun også opfordret til en valgt byskolenævn.

Carter tilbragte de første måneder af kampagnen og opfordrede til en særlig session for at imødegå en stigning i elpriserne for Baltimore Gas Electric Co.-kunderne, den nytteværdi, der dækker byen. Hun har sagt, at byen skulle overtage BGE, der skaber et offentligt ejet redskab. Hun har også opfordret til flere fodpatruljer og omdirigerer penge, der bruges til politiets kameraer til andre politifunktioner. Som delegeret var hun yderst kritisk overfor O ‘Malley’ s ‘zero tolerance’ -politik, hvor politiet lavede mange anholdelser for livskriminalitet.

Carter var blandt de første kandidater til at sige, at hun kørte for borgmester og en af ​​de sidste til at gøre en formel meddelelse. Som eneste lovgiver i løbet løbede Carter de første tre måneder af året med fokus på lovgivningsmødet i Annapolis, hvor hun ifølge loven blev forbudt at rejse penge til sin borgmesterkampagne.

Personlig: Single. Carter bor i Hunting Ridge-kvarteret i West Baltimore.

Valghistorie: Carter drev succesfulde kampagner for Delegationshuset i 2002 og 2006.

Hvad er der for hende: Carter er en tidligere byrådsmedlemmer, assisterende offentlige forsvarer og advokatassistent, der ses som en stigende stjerne i bypolitikken og har et yderst loyalt sted i hendes distrikt og blandt en række aktivister over hele verden. distriktet havde den højeste valgdeltagelse i valget i 2006 og gav hende en stor base med at arbejde.

Potentielle hindringer: Som en række andre kandidater på banen skal Carter arbejde for at udvide sin base ud over sit enkelt lovgivningsområde. Overvejende anset for en underdog, Carter bliver nødt til at kæmpe hårdt for at få træk mod kandidater, der sandsynligvis vil blive bedre finansieret, og som allerede har et skrivebord i byens regering.