Bybestemmelser

Bybestemmelser

Ca. 15.000 mennesker kalder byen North Battleford hjem gør det til den femte største by i Saskatchewan. Endnu flere mennesker rejser til North Battleford for arbejde, uddannelse, shopping, sundhedspleje eller at nyde de fremragende rekreative faciliteter og sportsbegivenheder. Battlefords regionhandelsområde anslås at tjene så mange som 73.500 mennesker.

Dette afsnit indeholder oplysninger for beboere, der bor i eller flytter til North Battleford. Lær om den aktive rolle, byen spiller i fællesskabssikkerhed, og hvad du kan gøre for at bidrage til det; Find oplysninger om tilladelser og licenser, betalingsmetoder for skatter og forsyningsvirksomheder, hvilke tjenester der tilbydes for at reducere affaldet og hvilke uddannelses- og sundhedsfaciliteter der er tilgængelige i byen.

Er du ny til Canada? Kontakt Battlefords Immigration Resource Center for at lære om de tjenester, der er tilgængelige for dig i vores fællesskab.

Vi foreslår også følgende sider og dokumenter:

Fællesskabets Sikkerhedsstrategi (CSO’er, Eyes That Care Initiative, Battlefords Citizens on Patrol, Security Camera Registry og meget mere)

Har et blokparti: Sådan vejrer du, Midlertidig gadeanvendelse, Party Handout

Bolig Sikkerhed: Forbedre sikkerheden af ​​dit hjem, ejendom og kvarter

City of North Battleford Economic Development Team er forbindelsen til forretningsunderstøttelse fra byen.

Vi er her for at skabe et miljø, der gør det muligt for eksisterende virksomhed at blomstre og samtidig opmuntre til nye investeringer.

Virksomhedsskatteincitamentsprogram

Nye og ekspanderende virksomheder, der opererer inden for vedvarende energisektoren, produktion (forarbejdning eller værdikæde), olie- og gasindustrien, mineralforarbejdning eller landbrugssektoren kan være berettiget til det nye Business Incentive Program, der tilbydes af City of North Battleford.

Business Incentive Application Form [PDF]

Virksomhedsincitamentpolitik [PDF]

Investering og forretningsvenligt miljø

North Battleford relative størrelse giver mulighed for en fleksibel kommunal regering, der slippe af med bureaukratiet for en hurtig og venlig forretningsudvikling.

Hvis du vil have svar på komplicerede udviklingsspørgsmål, har byens udviklingsteam fagfolk inden for forretningsudvikling, planlægning, bygning og licensiering. Vi ved alt, hvad der er at vide om at få jobbet i North Battleford.

Uanset om det vælger den rigtige placering, indsigt i lokaløkonomien eller kommunal prisinformation, kan byudviklingsholdet hjælpe.

North Battleford har en industripark med over 600 hektar jord, motorvejskørsel med betydelige trafikforhold og downtown udviklingsmuligheder alt til en konkurrencedygtig pris i forhold til andre byer i Saskatchewan.

Der er masser af fast ejendom her for at hjælpe dig med at maksimere dit potentiale.

Adgang til et stort transportnetværk

North Battleford ligger langs store hovedgader (Yellowhead Highway og den canadiske National Rail Line). Dette vil sammen med vores lokale regionale lufthavnsinfrastruktur sikre sin vækst og betydning som et kommercielt og detailcenter for regionen, der har adgang til provinsielle, nationale og internationale markeder.