Byen annoncerer beliggenhed for nye 116th Precinct

Byen annoncerer beliggenhed for nye 116th Precinct

Den slagtede kamp for et nyt område i sydøstlige Queens har strakt årtier. Rådsmand Donovan Richards blev ikke født endnu, da Rosedale-aktivisten Bess DeBetham først tog spørgsmålet op til tidligere borgmester Ed Koch.

Men alle DeBethams fasthed er endelig afværget, som byen meddelte i mandags, at det nye 116. distrikt vil blive bygget på parkeringspladsen for den nuværende 105th Precinct-satellitplacering på 242 40 North Conduit Avenue.

‘Det har været en hård kamp,’ sagde DeBetham. ‘Der har været mange øjeblikke af skuffelse, frustration og vrede undervejs, men vi gav aldrig op, fordi vi vidste, hvor vigtigt det var. Det 116. distrikt vil redde liv. ‘

Da Richards blev valgt i 2013, blev fornyet indsats for at få et nyt område til at betjene Rosedale, Laurelton, Cambria Heights og Springfield Gardens.

‘Det nye 116th Precinct vil bidrage til at forbedre responstiderne og vigtigst af alt sikre at livskvaliteten i vores kvarterer er både vedvarende og forbedret,’ sagde Richards. ‘Og for vores politibetjente betyder det at have mulighed for at bygge broer med det samfund, de tjener med sådan sondring.’

Det 105. Precinct er geografisk den fjerde største i New York City. Området dækker næsten 13 kvadratkilometer, 354 miles af kørebane og syv hovedveje.

Afslutningen af ​​området er stadig to til tre år væk, men de 70 millioner dollars til design og konstruktion er allerede blevet tildelt.

‘At danne en helt ny kommando sammen vil yderligere reducere vores responstider og holde vores politiet tættere på hinanden til tider, når de har brug for sikkerhedskopiering,’ sagde politichef James O ‘Neill.’ Ud over at hjælpe med at gøre offentligheden mere sikker, er vi håber det vil gøre offentligheden mere sikker også. ‘