Byen Hoboken

Byen Hoboken

Den 27. februar 2018 sluttede fællesskabsmedlemmer sig til projektteamet på Wallace School for at gennemgå de to designalternativer udviklet til Northwest Resiliency Park. Efter at have samlet fællesskabsfeedback fra mødet og undersøgelsen, vil projektteamet være vært for et andet fællesskabsmøde for at diskutere foretrukket design alternativ. Næste fællesskabsmøde vil være tirsdag den 27. marts 2018 fra 19:00 til 21:00 på Wallace School Cafeteria, der ligger på 1100 Willow Avenue. Bobens største park vil give rekreation og offentlig plads til vores samfund. Det vil også være et grundlæggende en del af Hobokens elasticitetsstrategi ved at integrere grøn infrastruktur og innovative stormvandsforvaltningsforanstaltninger for at mildne oversvømmelser fra nedbørshændelser. I 2017 åbnede byen Hoboken en midlertidig pop up park på stedet, som vil forblive på plads under designprocessen for den permanente park. Parken er placeret mellem Adams Street, Madison Street, 12th Street og 13th Street. Parkering er forbudt på nødspadsruter indtil videre. 4th Street South Side River St til Jackson St5th StreetSouth Side Clinton St til River St9th Street North Side Clinton St til River St13th Street North Side Washington St til Madison St13th Street South Side Washington St til Hudson StDiscounted parkering i kommunale garager fortsættes gennem 8 i morgen formiddag. Regelmæssige priser gælder for parkering efter kl. 8 på torsdag den 3. / 8.Den nationale vejrservice har udstedt en vinterstormadvarsel for vores område med en prognose på 12 til 14 inches sne og vindstød op til 35 miles i timen. Besætninger fra Department of Environmental Services er begyndt at plove byens gader. Parkering forbudt på sneruterDrivere erindres om, at parkering er forbudt på nødsituationer i sneen, når gaderne er snerækket eller når en snehurtighed er erklæret. Køretøjer parkeret på sneruter er genstand for billetkørsel og bugsering. Beslutningen om hvornår man skal trække køretøjer fra sneruter er lavet af Emergency Management Office baseret på vejforhold. Dette er nødvendigt for at flytte politi, ild, ambulancer og snepløjer i hele Hoboken i nødstilfælde til sikkerhed og velfærd for alle vores borgere.