Byforordning 727 Regulerende Leverandører

Byforordning 727 Regulerende Leverandører

Dette kapitel 4 i Alexandria-bykodeksen ændres hermed ved oprettelse af en afdeling 4.35.1 Mobile Food Trucks / Sælgere, som lyder som følger:

SubD. 1. Formål. Formålet med denne afdeling er at beskytte samfundets folkesundhed, sikkerhed og almen velfærd gennem etablering af standarder for at sikre, at mobilmatsvogne / -leverandører som defineret heri er passende placeret, licenseret og inspiceret, ikke hæmmer køretøjsadgang, trafikstrøm eller cirkulation, eller skabe offentlige sikkerhedsrisici.

A. Definitioner. I denne afdeling forstås ved:

1. Mobil fødevarevogn og mobilmateriel / -leverandør defineres som ethvert selvkørende køretøj eller fuldt udstyret trailer, som er godkendt af staten Minnesota til at operere på offentlige gader og veje, der transporterer mad (enten færdigpakkede, tilberedt i enheden, eller hos en kommissær) i detailsalg for umiddelbar forbrug af kunden. Nævnte køretøj og / eller trailer kan også heri betegnes som ‘enhed’.

2. Kommissæren defineres som en permanent, statsautoriseret lokalitet, som servicerer madvogne, herunder men ikke begrænset til levering af fødevarer, papirvarer og forsyninger, bortskaffelse af affald og fedt og tilberedning af fødevarer.

3. Vend eller vending skal defineres som processen med overførsel af et fødevareprodukt fra enheden operatør til en kunde. Vending begynder, når enheden oprindeligt stopper på et sted, hvor kunderne kan få adgang til enheden og fortsætter, indtil enheden forlader den pågældende placering.

B. Anvendelighed. Uanset enhver modsat bestemmelse af en bybestemmelse, -forordning eller -regel skal mobilmatsvogne / -leverandører være licenseret og lokaliseret som fastsat i denne bestemmelse:

1. Licenser kræves. Inden for Alexandria byder ingen person fra en mobil fødevaretruck uden først at have fået tilladelse til at gøre det fra byen med forbehold af følgende undtagelser:

en.

b. Egnet licenserede cateringvirksomheder er undtaget fra denne afdeling for catered arrangementer.

c. Madleverandører på Douglas County Fairgrounds, mens de deltager i Douglas County Fair, behøver ikke at blive licenseret i henhold til denne afdeling.

2. Gebyrer. Gebyret for en årlig licens etableres fra tid til anden af ​​byrådet og giver operatøren ret til at videresende fra en sådan enhed fra den dato, hvor licensen udstedes til 31. december samme år. Hver enhed skal indhente en separat licens, der skal vises på eller inden for enheden, synlig udefra på enheden, når enheden sælger.