Byrådet bekæmper forbedret cancerbehandling i Yarmouth

Byrådet bekæmper forbedret cancerbehandling i Yarmouth

En Yarmouth kvinde, der kæmper med kræft, bekæmper ikke kun sygdommen, men fortsætter med at kæmpe for øget kræftbehandling på Yarmouth Regional Hospital.

63-årige Sandy Dennis, der også er en byrådsmand, blev diagnosticeret med lungekræft i februar og har gennemgået både kemoterapi og strålingsbehandlinger.

Dennis fremsatte et forslag til byrådet tidligere i år, der resulterede i, at borgmesteren skrev et brev til Department of Health, der bad provinsen om at overveje en fuld kræft enhed på Yarmouth Hospital.

Hun siger, at hun ikke kan leve for at se det, men siger, at fuld kræftbehandling skal stilles til rådighed for kommende generationer.

‘Jeg ville aldrig have vidst, hvad folk gik igennem, hvis jeg ikke havde cancer. Jeg har en stemme, og jeg kan tale for at kunne hjælpe andre mennesker. Et fuldt behandlingskræftcenter, uanset hvor meget vi kæmper for det, kommer vi ikke til at få det næste år. Det kommer bare ikke til at ske. For mig handler det kun om vores familie, vores venner, vores børn, vores børnebørn, at have den service her tilgængelig i Yarmouth for dem. ‘