Byrådet skifter fattigdomsinitiativ branding

Byrådet skifter fattigdomsinitiativ branding

Efter at have lanceret byens højprofilerede initiativ til bekæmpelse af fattigdom i maj sidste år, fortsætter Lynchburg City Council med at præcisere detaljerne i sin plan for at imødegå byens 24 procents fattigdomsrate.

På dets tirsdags arbejdsperiode modtog rådsmedlemmer kvartalsvis opdatering om initiativets fremskridt hidtil, stemte for at tilpasse programmets branding og færdigbehandlede ansøgningsprocessen for initiativets underudvalg til at ansøge om midler til at gennemføre forslag, så de kan chip væk på hindringerne for økonomisk stabilitet, der pest næsten en fjerdedel af byens beboere.

Byrådet fortsatte en samtale, der blev afholdt på sit november tilbagetog, hvor Rådet nåede til enighed om at ændre navnet på initiativet fra fattigdom til fremskridt til initiativet til det blomstrende by. På trods af en aftale for nogle måneder siden om emnet sagde borgmester Joan Foster, at hun modtog flere telefonopkald efter tilbagetrækningen af ​​initiativtagerens 10 underudvalg, der var dedikeret til at studere de forskellige aspekter af fattigdom i byen, der hedder fattigdom til fremskridt, var foretrække.

Som reaktion på pushback Foster rapporteret til bypersonale stemte byrådet 6 tirsdag for at vedtage et kompromis, der ville placere flere byinitiativer under en stor marketingkampagne, der hedder Blomstrende By, der vil omfatte fattigdom til fremskridt, den kommende økonomiske udviklingsplan, den kommende økonomiske udviklingsplan Downtown 2040 strategiplan og byens projekt om at ‘reimagine’ sine samfundscentre.

Medlem af Rådet, Jeff Helgeson, kom ud i tirsdag i modsætning til rebranding, fordi han følte, at den oprindelige branding blev skabt bevidst af byen, og den bør ikke ændres brat.

‘Jeg mener, at de vilkår, der blev oprettet for fattigdom til fremskridt, er præcis, hvad du vil gøre,’ sagde han. ‘Du vil have folk ud af fattigdom og udvikle sig økonomisk. Kaste ord ud som dette, jeg tror ikke, det er den nøjagtige måde at gøre det på.’

Foster, der oprindeligt var enig med Helgeson, og som foreslår de tre andre initiativer, markedsføres sammen, da initiativet for trivselby og fattigdom til fremskridt forbliver uafhængige, men efter at andre rådsmedlemmer sidder imod dem i diskussionen, relæede hun og stemte til støtte for den blomstrende markedsføringsstrategi . Helgeson var den eneste stemme imod rebranding.

Næstmestor Treney Tweedy gav udtryk for sin støtte til den blomstrende bymærkat, fordi den ville styrke ideen om at bekæmpe fattigdom er forbundet med byens planlægning af økonomisk udvikling og udvikling af centrum.

‘Grunden til at jeg vil holde [Fattigdom til fremskridt] under den paraply er. der viser, at dette spørgsmål er bundet til økonomisk udvikling, det er bundet til job og det er nemt at trække det ud af sig selv, men hvis vi ser på at bygge det i stoffet af det vi gør som partnere, forsøger vi at løse dette spørgsmål om fattigdom, og jeg tror, ​​vi skal holde det i den ramme, så alle har ansvaret for at sige, hvordan vi håndterer disse problemer for at blive en blomstrende by, ’sagde Tweedy.

Bychef Bonnie Svrcek gav også byrådet en kopi af ansøgningspersonalet udviklet til initiativets udvalg til børnepasning, uddannelse, fødevareforskelle, sundhed og psykisk sundhed, boliger, strafferet, Fattigdom 101, transport, Pre K uddannelse og arbejdsstyrke at ansøge om maksimalt $ 5.000 i finansiering pr. Projekt til programmer, der vil hjælpe med at møde udvalgets ‘handlingsmål. Byrådet har afsat 25.000 dollars til projekter udarbejdet af udvalgene.

Fra den 10. januar til den 31. januar kunne udvalgene indsende ansøgningen om deres projekt, hvordan dens succes vil blive målt og detaljerne om, hvad pengene vil gå hen imod.

Under fattigdomsdiskussionen opstod en velkendt debat mellem byrådsmedlemmer om den strategi, som byen skal tage for at håndtere fattigdom i byen. Helgeson ønskede at sikre, at initiativet fokuserer på at forbedre byens median husstandsindkomst i stedet for blot at øge adgangen til tjenester for at kæmpe beboere.

‘At tage tjenester ud til folk kan ikke være problemet,’ sagde han. ‘Fattigdom handler om indkomst, så tjenesterne er anderledes end indkomst. Vi ønsker at øge median husstandsindkomst. Nogle af ydelserne kan være barrierer for at få et job, men det handler om de tre ting, jeg har sagt før. af fattigdom ved at arbejde 40 timer om ugen, afsluttende videregående skole, og du snakker også om børn, så den tredje ikke har børn, før du er gift.

Som svar herpå sagde Foster og Tweedy begge, at de mener, at der er mere til bekæmpelse af fattigdom end Helgesons synspunkt, og det kræver at behandle systemiske barrierer for beskæftigelsen, som beboerne i byens fattigste kvarterer står overfor.

‘Du kan sige det fordi de ikke giftede sig, du kan sige det er fordi de havde børn, du kan sige det fordi de ikke var færdige med gymnasiet; Men vi har folk i programmer, der opnår deres GED, ’sagde Tweedy.’ Ja, de lavede en fejl, men der er nogle konkrete barrierer der er der, så folk bare kan ikke ansætte dem. ‘

Også i samtalen udtalte rådmedlem Turner Perrow sin støtte til initiativet om at fokusere stærkt på uddannelse af Lynchburgs yngste børn og hjælpe dem, så de kan bryde cyklusen mellem generationsfattig fattigdom og holde sig uden for kriminelle aktiviteter.

‘Jeg er virkelig skuffet eller disenfranchised med den nuværende generation, der er i fattigdom, og jeg vil gerne fokusere på børnene i denne generation, fordi jeg tror, ​​at de har den bedste chance for at bryde cyklen ved at sørge for at de får et [eksamensbevis ] fra gymnasiet, ’sagde Perrow. ‘Jeg tror, ​​at hvis vi arbejder på den urbane kerne og arbejder på at få disse folkeskolebørn og få disse børn et eksamensbevis og hjælpe dem med at finde en form for formål, så de ikke flytter til andre alternativer, der ikke nødvendigvis sanktioneres af staten, Jeg spekulerer på, om en af ​​disse hindringer for beskæftigelse er kriminelle journaler, som vi ikke taler om, fordi en masse beskæftigelse handler om tillid. ‘

Byrådet begyndte først at diskutere Lynchburgs høje fattigdomsrate ved sin årlige tilbagetrækning i 2014, da Rådet identificerede strategiske prioriteter, som det ønskede at fokusere på efter resultater fra en undersøgelse, viste, at borgerne ønskede at se mere ’social equity’. Diskussioner om fattigdom fortsatte frem til 2015 og resulterede i en konceptuel tilgang til bekæmpelse af fattigdom godkendt af byrådet i november 2016.

Dette blev senere justeret ved tilbagetrækning i november 2017, da byrådet besluttede at fokusere på initiativet om at mindske fattigdomsraten i byen i stedet for at sigte mod at flytte 50 ‘villige og i stand’ familier ud af fattigdom årligt mellem regnskabsåret 2018 og regnskabsåret 2022 .