Bysiewicz Indlæg Major Fundraising Haul

Bysiewicz Indlæg Major Fundraising Haul

Susan Bysiewicz, som i sidste år sagde, at hun planlagde at vende tilbage til politikken med et løb for statens senat, har dramatisk opgravet sin indsamlingsindsats og udbredt spekulationer om, at hun vil komme ind i racen til guvernør.

Bysiewiczs eksplorative udvalg rejste mere end $ 105.000 i de sidste to måneder til i alt 145.000 dollars, hendes kampagne sagde onsdag, langt mere end fundraising tal for en typisk statslige senatkampagne. Og disse donationer kom fra 130 byer og byer, også atypiske for en lovgivningsmæssig race.

‘Uanset om jeg kører for det 13. Senatdistrikt eller for guvernør, har vi meget at gøre,’ fortalte Bysiewicz The Courant. Hun sagde, at hun har rejst til demokratiske byudvalg i hele staten, herunder Danbury mandag aften og Branford tirsdag aften.

Bysiewicz har for nylig gennemført en afstemning og afventer resultaterne, inden han træffer beslutning om, hvorvidt han skal gå ind i guvernørens løb, men hun forventer snart at træffe en beslutning.

I april fortalte Bysiewicz, 56, The Courant, at hun planlagde at udfordre statssekretær Len Suzio, R Meriden, i det 13. Senatdistrikt, der omfatter Meriden, Middlefield og dele af Middletown og Cheshire. Suzio besejrede en demokratisk befuldmægtigede for to år siden, og demokraterne forventes at kæmpe hårdt for at genvinde sædet.

Men uden klar frontrunner i løbet for at lykkes Gov Dannel P. Malloy, som ikke kører i tredje sigt, har Bysiewicz lavet opkald og målrettet støtte til et gubernatorielt bud.

Bysiewicz, der fungerede tre gange som statssekretær, førte i tidlige afstemninger forud for 2010-guvernørskonkurrencen, men hun faldt ud af denne race for at køre for advokatgeneral, for kun at senere lære at hun ikke opfyldte kvalifikationerne for kontoret. Rep. Chris Murphy for den demokratiske nominering til at køre for Senatet, men tabte dårligt i en primær.

Siden han forlod det offentlige kontor, har Bysiewicz arbejdet som advokat og hjælper små virksomheder med at opnå offentlig og privat finansiering ‘for at skabe tusindvis af Connecticut-informationsteknologier, dygtige fremstillingsvirksomheder og højtlønnede job’, siger hendes kampagne.

Det nuværende felt for deklarerede demokratiske kandidater til guvernør omfatter Middletown borgmester Dan Drew, Bridgeport borgmester Joe Ganim, Guy Smith, en pensioneret virksomhedsleder fra Greenwich og Sean Connolly, den tidligere kommissær for det statlige veteranministerium.

Tre andre demokrater Hartford borgmester Luke Bronin, Dita Bhargava, en tidligere Wall Street-erhvervsdrivende fra Greenwich, og Jonathan Harris, en tidligere West Hartford-borgmester, statslovgiver og forbrugerbeskyttelseskommissær undersøger kørsler.