Adidas Originals Damet

Sweatjakke /Trningstrjer cobume TREFOIL Httetrjer white PASSAREDO Leggings multicolor BORBOMIX Sweatshirts multco EQT Sweatshirts white Leggings black Sweatshirts grey heather FIREBIRD Trningsjakker black SANDRA T shirts print pink Bomberjakke khaki T shirts print black 3 PACK Strmper black BIG TREFOIL T shirts print white/ice pink Overgangsjakker legink/white SOLID CREW 2 PACK Strmper trace pink/white/vapor blue T shirts print white VELVET VIBES Sommerkjoler maroon SOLID CREW 2 PACK Strmper grey two/white/tactile yellow Sweatshirts rapime T shirts print white HU HIKING Sommerkjoler black EQT BLOCK T shirts print white/black FIREBIRD Trningsjakker bordeaux Maxinederdele black/white SHORT Bomberjakke black 3 PACK Strmper black/white VELVET VIBES Trningsjakker rawpin Httetrjer legink EUROPA Trningsjakker legend ink BIG TREFOIL T shirts print white/green SLIM FIT Trningsjakker black FLORALITA T shirts print halpin Dunfrakker black Bomberjakke black JARDIM T shirts print black T shirts print pink TREFOIL TEE T shirts print legink BORBOMIX FIREBIRD Trningsjakker multicolor 3 PACK Strmper grey/red/blue BIG TREFOIL T shirts print white/red T shirts print black Toppe black Veste black LOW CROTCH Trningsbukser dark blue EQT Jerseykjoler black/white FIREBIRD Trningsjakker legink/wonder pink Langrmede T shirts legink/wonpink BIG TREFOIL T shirts print white/black BORBOMIX Httetrjer multicolor COLLEGIATE Bomberjakke legink PASSAREDO Toppe multco BORBOMIX TIGHT Leggings multco SLIM CUF Trningsbukser legink Sweatshirts black TREFOIL Httetrjer legink TRF HOODIE Httetrjer rawpin 2 PACK Strmper bright orange/black/white Trningsjakker black/white Trningsbukser black SHORT Bomberjakke rawpin

Den sporty stil er moderne, og adidas Originals dametj har udviklet items til dig, som nsker dette udtryk. Om din dag byder p aktiv udfoldelse eller blot et udtryk for dette, kan du roligt iklde dig dette brand. Det ikoniske logo og de tre striber vidner om kvalitet og fllesskab. Bliv en del af teamet allerede i dag.

adidas Originals dametj indtag hverdagen med stil Dette udvalg byder p mange items til garderoben. Du kan blive kldt p fra top til t, da der bde bliver budt p toppe, bomberjakker og bukser. Din stil kan blive gennemsyret af dette brand, som er anerkendt verden over. Det tidlse design vidner om, at udtrykket altid kan bruges. Du er derved sikret et moderigtigt look hver dag. Til trningssessionen kan du vlge en top i sort og et par trningsbukser med det flotteste mnster. Kombiner med et trningsur, et par farverige sko og lad motivationen strmme gennem dig. Det perfekte valg til at indtage centret med stil. F det bedste ud af trningen og gr det med stil.

En fornuftig afhngighed adidas er fllesskab og et ikonisk udtryk. Det er ikke blot til de store sportsbegivenheder det kan bres. Det er lkre materialer og afslappende looks, s du med fordel kan vlge dit outfit for i morgen, ud fra din adidas garderobe. adidas Originals dametj sikrer dig stil, der rider med p modeblgen. Det er let at kende og du vil med sikkerhed ikke vre villig til at lade det vre efter du frst har stiftet bekendtskab med det. Hop i en sweatshirt og kombiner med et par denimjeans. Style med et par sneakers og tilfj et armbndsur. Derfor er vi ogs vant til masser af fedt sportstj, da vores outfit udstrler vores personlige stil. Dette tyske megamrke har altid haft en srlig plads i danske sports fashionistaers hjerter, fordi det er lig med cool mode og effektivt trningstj. Gennem rene har adidas disket op med mange undermrker og samarbejdsaftaler med anerkendte og professionelle designere og sportsfolk. Med kollektionerne af adidas Originals tj til kvinder har dette ikoniske firma vendt blikket tilbage i tiden, hvor de tager udgangspunkt i mrkets kulturarvsudtryk. Derfor er de bedste designs fra 40’erne og op til 80’erne gravet frem fra arkiverne, hvorefter de har fet en overhaling med nutidens trends uden at g p kompromis med mrkets originale rdder.

adidas Originals tj til damer f fat i de fedeste kollektioner!Originals linjen kan i dag kendes p logoet af et treklver, som ogs bruges kreativt p alle kollektionerne. Der er samtidig noget retro og old school agtigt over designstilen, som er super fed og autentisk. Mrket er isr populrt blandt hiphoppere og popstjerner, som ynder at optrde i kollektionerne af adidas Originals tj dametj p verdensturneer og i musikvideoer. Det er ogs med til at give denne speciallinje et helt srligt brand, som netop understreger det cool og personlige ved designstilen. Her finder du nemlig masser af fedt sportstj, som ogs kan bruges til hverdag, nr du i humr til et urbant, sporty og rt casual outfit.