Arctic Vinterjakke til Herre

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. Htten kan indstilles med en bld wire i kanten for at yde den optimale beskyttelse. Pelskanten kan tages af hvis det nskes. Pelsen kommer fra canadisk coyote, der er skudt p jagt. Den hje krave indeni htten er belagt med bldt fleece, s den varmer halsen. Parkaen er fyldt med 100 % andedun der garanteres ikke at komme fra levende plukket nder. Fyldvgten er 625, s det er en dejlig varm jakke. For ekstra varme er der et strkt elastisk nylon snefang, der srger for at der ikke kommer kulde ind under jakken.Parkaen er beregnet til aktivt brug og har derfor mange smarte detaljer. Den er lukket med en kraftig to vejs lynls, der er beskyttet af et bredt stykke stof, der bliver holdt lukket af velcro. Albuerne er forstrket med ekstra stof, der samtidig ogs giver mere bevgelsesfrihed. I rmerne er der sm ringe til fastgrelse af handsker, s de ikke bliver tabt. Bag p jakken er der et bredt refleks bnd for ekstra synlighed.Lommer er der ogs masser af i . Nederst p jakken er der to store lommer der er sikret mod sne med kraftige stof flapper der er lukket med velcro. P siden er der psat to skr lommer til hnderne foret med varmt og bldt fleece. Der er ogs en lille lomme p ydersiden af det ene rme. Inde i jakken er der tre store lommer, og to specielle lommer med varmepuder ved nyrerne, s kropstemperaturen kan holdes oppe hvis man skulle komme ud for et uheld i vinterterrnet.Heli Arctic Parka er den ideelle jakke til dem frdes meget i naturen i vintermnederne, eller til dem der absolut ikke vil fryse og godt kan lide mange smarte detaljer.