Canada Goose vinterjakker er et godt k

Hvis du nsker en vinterjakke af absolut hjeste kvalitet, m Canada Goose siges at vre et rigtigt godt bud. Det canadiske brand laver fremragende jakker, der kan holde dig varm selv i ekstrem kulde. Canada Goose har efterhnden fet et kvalitetsstempel fra s mange forbrugere, at virksomheden i dag betragtes som en luksusproducent af vintertj.

En vinterjakke fra Canada Goose er et perfekt valg siden 1957 har brandet produceret overtj af hj kvalitet. Firmaet blev startet i Toronto, Canada, men efter folk begyndte at bruge jakkerne udbredte populariteten sig hurtigt og i dag er jakkerne at finde i de fleste nordlige lande.

Canada Goose vinterjakker gr sig specielt bemrkede ved deres evne til at holde kroppen varm under selv de mest ekstreme temperaturforhold. Det er derfor, de primrt bruges i nordlige lande ssom i Canada, Skandinavien, Grnland, samt nordlige omrder af USA og Rusland. Deres jakker er specielt designede til at holde p varmen. Dette opns med flere lag, kraftigt materiale ssom dun og en god isolering med strke lynlse og elastiksnore.

De allerstrkeste modeller ansls at kunne holde kroppen varm helt ned til 30 grader celcius. Derfor er der flere hundesldekrere p Grnland, der bruger dem og det samme kan siges om polarforskere i henholdsvis Canada, Grnland og Rusland; endda ogs p Antarktis.

Almindelige mennesker kan dog ogs sagtens g i Canada Goose vinterjakker, nr det bliver koldt det er nemlig et super populrt mrke. At det er populrt og kvalitetsfuldt har dog ogs en negativ side, idet der ofte laves kopier af jakkerne. Hold derfor je, nr du kber du kan hurtigt se om den pgldende jakke er autoriseret, men hvis du kber hos gode forhandlere er du nsten altid sikker p at f et originalt produkt. P grund af den relativt hje pris p almindelige Canada Goose jakker, er der mange som rent faktisk vlger at kbe en efterligning med vilje. Det kan vi dog ikke anbefale at gre, da kvalitetsforskellen simpelthen bare er for stor. Der er hundrede gange mere vrdi i at kbe en original model.

Lad os tage et kig p nogle gode, originale Canada Goose jakker. De laver produkter til begge kn, s vi ser bde p muligheder til mnd og kvinder. De frste to anbefalinger er til kvinder, mens det sidste er et forslag til mnd.

Canada Goose Ladies PBI Expedition Parka

Hvis du er en kvinde som gr op i kvalitet og som samtidig gerne vil holde varmen, s er PBI Expedition Parka et oplagt valg. Det er en af de absolut varmeste jakker som Canada Goose producerer, hvilket siger en del og det betyder alts, at du sjldent vil komme til at fryse.

Parkaen er lavet af solidt og varmt materiale. Den er fyldt med dun, mens det udvendige er lavet af Poly Cotton Arctic Tech, der desuden srger for, at sne, regn og andet fugt ikke kommer ind til kroppen. Du kan flere steder rette jakken til s den sidder perfekt, og der er naturligvis en solid htte p jakken til ogs at dkke hovedet med.

Prisen for PBI Expedition Parka er i skrivende stund omkring de 7.299 kr., hvilket lyder af meget og det er ogs helt sandt. Men det siger ligeledes en del om kvaliteten. Canada Goose leverer som bekendt kanon gode jakker, og denne er ingen undtagelse. De er ekstremt slidstrke og holder lnge, hvorfor investeringen i den grad betaler sig i lngden. Det er meget, meget f, der er utilfredse med deres kb af en vinterjakke fra Canada Goose s det er uden tvivl det bedste valg, hvis du ikke har noget imod at betale lidt ekstra for hj kvalitet.

Se den aktuelle tilbudspris hos Pro Outdoor

Canada Goose Ladies Dawson Parka

Et alternativ til PBI Expedition er Dawson Parka, der ligeledes er et strkt valg. Den koster cirka det samme og holder ogs meget godt p varmen, men den helt store forskel ligger i designet. Denne model er nemlig lidt mere feminin og er derfor et populrt valg blandt kvinder, som stadig gerne vil vise en god figur, selvom det er vinter.

Den gr samtidig langt ned p kroppen, s det verste af benene ogs er dkket ind. Materialemssigt minder den meget om den tidligere omtalte PBI Expedition, s i realiteten br du trffe valget ud fra, hvilket design du er mest til.

Du har altid muligheden for at justere htten og rmerne for at undg kulde (eller for at bne op, hvis vejret er varmere end forventet). Samtidig er der bde indvendige og udvendige lommer, hvor du kan opbevare dine ting i sikkerhed.

Se den aktuelle tilbudspris hos Pro Outdoor

Canada Goose Mens The Chateau Jacket

De mandlige lsere fortjener naturligvis ogs en valgmulighed, og her anbefaler vi frst og fremmest Chateau jakken. Den har det helt klassiske Canada Goose udseende og har de funktioner som en god vinterjakke gerne skulle have.

Chateau gr langt ned og er super velisoleret derfor er du altid sikker p at holde varmen medmindre du selvflgelig bliver udsat for noget helt ekstraordinrt. Med et for lavet af andedun og Poly Cotton Arctic Tech p ydersiden er der ingen tvivl om kvaliteten. Velcro lukker af ved lynlsen, s hverken kulde eller fugt kan komme ind. Du finder desuden de lommer, du har brug for og som en lille ekstra detalje kommer pelsen p htten fra en canadisk prrieulv.

Overordnet set er det en kanon vinterjakke til mnd, der ikke nsker at fryse og som gerne vil betale lidt ekstra for en jakke af allerhjeste klasse. Den er lidt billigere end de anbefalede jakker til kvinder, idet Chateau koster omkring 5.799 kr. Stadig en hj pris men bestemt alle pengene vrd.

Se den aktuelle tilbudspris hos Pro Outdoor

Kb Canada Goose vinterjakker hos Pro Outdoor

Alle de ovenstende vinterjakker kan kbes hos forhandleren Pro Outdoor, hvor andre Canada Goose modeller ogs findes. Hos Pro Outdoor er du sikker p at f et godt og originalt produkt og hvis betalingen virker lidt for uoverskuelig, har du muligheden for at dele den op i mindre rater.