Liv og fritid

Liv og fritid

Raymond Tomczak blev født den 9. september 1926 til Stanislaw og Agnes Tomczak uden Moncler Jakke Dame for Brenham. I 1944, 18 år gammel, indrømmede Raymond Tomczak i De Forenede Staters Army. ‘Det var omkring to uger, efter at jeg indrømmede, at jeg rapporterede til Houston, bestod min test, og var på et tog til Fort Riley, Kan. Army,’ minder Tomczak. ‘Jeg trænede i 8 uger og tog derefter hjem i 2 uger før jeg tog et tog til Camp Anza i Californien. I Camp Anza blev jeg en US Army Provost Marshal. Jeg husker at være foran hvad der skal have været en kvart million tropper, der står i formation, taler til dem over en højttaler, lærer dem, hvordan de bliver levende i kamp. Når man nærmer sig et hus, nærmer man sig fra hjørnet, i junglen holder man sig tæt på et træ. Dette hjælper dig med at blive dækket for at holde sig fra at komme skudt. Jeg ved, at min træning reddede mange liv.

Tiden kom for mig at blive sendt til udlandet til Asiatiske Stillehavs Teater. Du ved ikke rigtigt, hvor du skal hen, du kommer bare på troppeskibet og går, hvor det tager dig. Vi fandt hurtigt ud af, at vi skulle invadere øen Mindanao i Filippinerne. På vej blev vi ramt af en tyfon nær Wake Island og alle måtte komme ud af dækket og gå under. Senere blev vi sat på høj alarm og vores sejlere monterede deres våben til det, jeg troede ville Billige Moncler Jakke Herre være et luftangreb. I stedet havde de japanske bundet sammen bøder af eksplosivstoffer til at sprænge vores skib, men vores artilleri sailors bankede dem ud af kommission. Da vi nærmer sig Mindanao, kunne troppeskibet kun komme så tæt på, så i fuld kjole, lastet ned med dine våben og udstyr, gik vi ombord på en pram en strand landing. ‘

Vores næste ø var Manila. Kampen var stort set stoppet i Manila, og amerikanerne havde taget kontrol. Da de amerikanske soldater overtog Manila, gik mange Jap-soldater ind i bjergene. Efter den anden ‘A’ -bomb blev droppet, og krigen var forbi, havde pistolbrand ophørt i løbet af dagen. Om aftenen kunne du høre en masse skydning i bjergene. Japs i bjerget vidste ikke, at krigen var forbi. Det var først, da de løb tør for mad, kom de ned fra bjergene. De erstattede deres riffler med et stykke klud bundet til en pind. Det betød at de overgav de amerikanske soldater. De vil hellere overgive sig til de amerikanske soldater end de filippinske soldater, da Filippinerne ville dræbe dem, afskære deres hoveder og sælge Jap-hovedet til de amerikanske soldater for en $ 25 bounty.

‘Efter krigen blev jeg sendt tilbage til Californien. Vi gik under Golden Gate Bridge, et vidunderligt syn. Fra Californien gik jeg til Houston, hvor jeg tog af bussen for at gå til min brors hus. Jeg så den smukkeste pige, jeg nogensinde havde set op ad trappen til sin lejlighed over apoteket ved siden af ​​min brors hus. Jeg var forelsket. Hun hed Sidonia Sliva fra Lane City. Jeg forfulgte og giftede hende. Vi flyttede til Lane City og havde en datter Sandra. Jeg elskede min kone fra første gang, jeg så hende, og selv om hun er gået, vil jeg elske hende resten af ​​mit liv.

Kommentar: En skare samledes for nylig for at fejre hr. Raymond Tomczaks 90 års fødselsdag på den amerikanske legionhal i Wharton. Amerikanske Legion Post 87 er Tomczaks hjem væk fra hjemmet. Jeg har været på mange eventyr med Mr. Tomczak på de mange ceremonier, vi arbejdede sammen gennem årene. Mr. Tomczak er kendt i Wharton County. Jeg er beæret over at kalde ham min ven! Vi takker hr. Tomczak for din tjeneste, kærlighed og hengivenhed, du har for vores land og for de mange pligter i årenes løb, du gav nådigt til alle veteraner og deres familier. Glad 90 års fødselsdag, kære ven, og tak for din tjeneste!