Live blog

Live blog

7:10 Frank Gore spiller ikke, så Kendall Hunter får de første tre bærer af spillet, farende for 19 yards. Han næstbedste kører tilbage på Niners Moncler Jakke Dame med en bred margin.

7:11 Så snart jeg skriver det, løber jægeren af ​​en 21 gård for en første ned. Han ligner Ray Rice lige nu.

7:14 På 3 og 3 fra San Diego 10, afsluttes Alex Smith næsten ikke til Ted Ginn, som sender bolden væk fra cornerbacken. At den anden gode fangst han lavede på drevet. Den første han fangede et par meter over hovedet.

7:15 På 2. og mål fra 1, håndterer Smith bolden til Anthony Dixon, som pounds det i endezonen for en touchdown. 7 0, og en stor kørsel til Niners, mest for Kendall Hunter. Hvis Dixon vil have en rolle på holdet, skal det være som en kort yardage tilbage, og han kom igennem på mållinjen denne gang.

7:19 Hvis Niners kan etablere det løbende spil tidligt i regelmæssig sæson, så er der lige nu kampkamp for at vinde hver uge. To meget talentfulde ryggen i Gore og Hunter.

7:24 NaVorro Bowman gange sin blitz perfekt, juker Ryan Mathews og sække Billy Volek. Middle linebacker blitzes bliver et nyt våben til 49ers forsvaret i år, og det ser allerede ud til at være effektivt.

7:26 Anthony Dixon undlader at konvertere på 2. pladsen og bliver ramt i backfielden, men konverterer på 3. og 3 efter en stærk blok af Chilo Rachal.

7:28 Alex Smith forsøger at smide til Braylon Edwards i endezonen. Kastet er på plads, og Braylon prøver at fange det med en hånd, men bobler bolden, da han trækker fødderne, og afleveringen er ufuldstændig. Det spil vil være et stort våben til Alex Smith i den røde zone.

7:33 På 1. og mål fra 1 løber Anthony Dixon bolden op i tarmen og får scoren. De to touchdowns og en første ned for Dixon. 14 0 Niners. De ser selvsikker og synkroniseret.

7:50 Colin Kaepernick kaster en hjørnerute til Lance Long og bliver opsnappet. Kaepernick ser godt ud, når han kan kaste en kugle til sidelinjen, men når han er nødt til at sætte berøring på pass, kæmper han.

7:56 Keaton Kristic bliver rullet op og bliver nødt til at køre af banen. Det ser ud til, at hans venstre ankel tog drivkraften.

7:58 Demarcus Dobbs og Aldon Smith håndterer deres blokeringsblokke tilbage i lommen, og Aldon Smith henter sækken. Det ser ud som om han vil spille i situationer, hvor han kan linse op ved defensiv ende, i hvert fald for at starte sæsonen. Tim Ryan mener, at han vil være en stor spiller i denne liga. Siger han strapped op.

8:02 På 3 og 6 går Kaepernick op i lommen, pumpes falsk og scrambles til 8 yards og en første ned. Godt at se Niner quarterbacks rulle ud og spille i stedet for bare at kaste bolden væk.

8:05 På 3 og 3 kaster Kaepernick Ronald Johnson på en hurtig skråning, og Marcus Gilchrist læser Kaepernick øjne, stikker sin hånd ud og afbøjer passet, og så opsnappes den af ​​Dante Hughes. De to vælger i to drev til Kaepernick, men Ronald Johnson tager noget af skylden for den sidste. Han kæmpede ikke hårdt nok for at få fangsten.

8:12 Todman slår en håndoffering til San Diego og Alex Joseph genvinder bolden til Niners. Kaepernick er tilbage i kampen på quarterback.

8:14 Den 3. og 9. Kaepernick bliver fyret, men i det mindste kastede han en aflytning.

8:18 Demarcus Dobbs og Aldon Smith udfører i spillet, hvad de udførte mange gange i praksis øvelser Dobbs binder op tacklen, smitter ind indeni, slår vagten og sækker quarterback. At Smith anden halvdel af halvdelen, og både han og Dobbs har store første halvdele.

Spillerne på halvdelen var: Kendall Hunter, Aldon Smith, Demarcus Dobbs, Anthony Dixon og Alex Smith.

8:35 Chris Culliver bliver slået hårdt for anden gang i aften. Dette var en gevinst på 26 værfter. Han bag både Tramaine Brock og Tarell Brown på cornerback.

8:38 Antwan Applewhite lugter Scott Tolzien efter at have slået den rigtige tackle på en farthastighed udefra. Aldon Smith og Demarcus Dobbs var også i Tolzien ansigt.

8:44 Terrific drevet af Anthony Dixon. Bursts op i midten for 7 yards. Ingen tøven, ingen tap dans.

8:46 På 3 og 4 afslutter Kaepernick et kort pass i lejligheden til Kyle Williams, der vender bolden opefter, ryster en tackle og tager op 20 meter. Kyle Williams har tilsyneladende låst op på den femte brede modtagerplads.

8:49 David Akers ramte et mål på 49 værfter, 17 7 Niners. Kaepernick så bedre ud på det drev. Han konverterede først den første ned på sin tredje nedskæring, glidende kort. Men i et regulært sæsonspil forventer jeg at han vælger det.

8:55 Scott Tolzien rammer Laurent Robinson for en 39 yard færdiggørelse på højre sidelinie. Chris Culliver havde god dækning, men Tolzien satte bolden, hvor kun Robinson kunne fange det lige over hans højre skulder.

8:58 Alex Joseph rydde bare Jordan Todman i backfielden. Det var det sværeste hit for 49ers denne preseason. Joseph har gjort det meste ud af sin chance efter at Keaton Kristick har skadet sit ben.

9:04 Josh McCown kommer ind i hans første udstillingsspil af året. På det andet spil falder han til Xavier Omon, ruller til højre, løber ind i to forsvarere, løber tilbage til venstre og fuldfører et kort pas til Omon, som får 33 yards. Meget flot spil for både McCown og Omon. Hvis McCown fortsætter med at spille godt, Moncler Outlet kan han hoppe Kaepernick på dybdeskemaet.

9:19 Tolzien fuldender endnu et langt pass, og denne gang bliver Phillip Adams slået. Han var heller ikke tæt på modtageren. Han skal træde op, hvis han ønsker at lave holdet.

9:21 På 3. nedslag slår Aldon Smith venstre tackle rundt om kanten og sætter begge hænder på bagsiden af ​​Scott Tolzien-trøje, men kan hænge på ham, og Tolzien scrambles 18 yards for en første ned. Aldon Smith har et monster spil.