Live chat med CD 8 republikanske kandidat Martha McSally

Live chat med CD 8 republikanske kandidat Martha McSally

Hej allesammen. Tak for at stille ind i dag for at tale om de vigtige problemer, vi står overfor som et fællesskab og en nation. Jeg ser frem til at høre din indsats om Moncler Jakke Dame de spørgsmål, der har betydning for dig mest. og jeg er beæret over at have mulighed for at repræsentere dig.

af Martha McSally 2/28/2012 6:59:25 PM

God eftermiddag, COL McSally. Tak fordi du har taget tid til at chatte med os og besvare vores spørgsmål. Tak for din service til vores land. Jeg har 2 spørgsmål:

Hvis du vælger, vil du indføre lovgivning for at ophæve eller mindske regler, der er pålagt vores andre ændringsrettigheder fra føderale myndigheder i direkte modstrid med føderal lovgivning?

Efter din mening er Fast and Furious et plot til at dæmonere det andet ændringsforslag eller en legitim operation?

af Bob 2/28/2012 7:00:15 PM

Tak Bob for dine spørgsmål og dine venlige ord. Det har været et privilegium at tjene og forsvare vores land i uniform. Jeg er en stærk tilhænger af det 2. ændringsforslag. Jeg lovede en ed som officer til at støtte og forsvare forfatningen, og jeg har vist, at jeg tager eden alvorligt, selv når det gør mig i fare for min karriere. Jeg ville gøre det samme ved at tage en lignende ed som medlem af kongressen. Hurtig og rasende ved enhver foranstaltning var en katastrofe, der har kostet mange menneskers liv, herunder BP-agent Brian Terry. Uanset motivet burde denne form for operation aldrig være sket.

af Martha McSally 2/28/2012 7:05:07 PM

Tak D. Gale for din interesse for det vigtige mål om at reducere vores lands gæld, hvilket er en afgørende faktor for vores økonomi, national sikkerhed og frihed. Jeg støtter mange elementer i Ryans budgetforslag, men vi skal sørge for at vores løfter til vores seniorer og risikopopulationer holdes. Jeg bifalder Ryan for sit initiativ og bestræbelser på ikke bare at tale om hvad der skal gøres, men sætte en alternativ plan sammen. Det er det, vi har brug for mere i Washington, og det er det, jeg agter at bringe.

af Martha McSally 2/28/2012 7:10:17 PM

Joh, tak Ved hver begivenhed, jeg har haft chancen for at tale indtil videre, har jeg delt, at de mest presserende problemer, der påvirker dette samfund, er den overvældende statsgæld, den stagnerede økonomi og vores usikrede grænse som en national sikkerhedstrussel. Den bedste måde at forbedre den lokale økonomi på er at få den føderale regering ud af ryggen hos vores virksomhedsejere. Det betyder at reducere besværlige bestemmelser, føderale mandater og frigøre enkeltpersoner til at forny og skabe job, hvilket er hvad amerikanerne gør bedst. Tak for din spænding og håber at se dig derude for at snakke lidt mere.

af Martha McSally 2/28/2012 7:15:39 PM

Debra, jeg behøver ikke at ringe til mig længere, siden jeg ansøger om et job at arbejde for dig. Succes i Afghanistan er i vores nationale interesse. Vi lærte i 90’erne, at de forlader ubemandede rum, der skal bruges af dem, der ønsker at skade os kan få ødelæggende konsekvenser. leder en koalition af snesevis af nationer i forsøg på at samarbejde med Afghanistan for at stabilisere landet og få dem til at sørge for Billige Moncler Jakke Herre deres egen sikkerhed. Vi skal have en kondition baseret (vs. tidsbaseret) omlægning af ansvaret for at Afghanske sikkerhedsstyrker. På Iran kan vi ikke tillade dem at erhverve et atomvåben. Vi har spildt de sidste tre år, der beskæftiger dem med svaghed versus styrke og vinduet lukker. Vi skal støtte vores allierede i regionen og overveje alle muligheder for at opretholde stabilitet og sikkerhed der.

af Martha McSally 2/28/2012 7:21:27 PM

Dbro, tak for at være åbenindstillet. Vi er nødt til at komme væk fra polarisering og demonisering over det politiske spektrum og arbejde sammen for at løse de meget alvorlige udfordringer foran os. Jeg har 27,5 års testet erfaring ind og ud af uniform. Som øverstbefalende for en kampskvadron måtte jeg bygge et hold for at få missionen færdig, og det er en lignende udfordring. Jeg vil være her for at repræsentere alle mennesker i dette distrikt, og har demonstreret lederskab, erfaring og moralsk mod til at få tingene gjort. Vi kan være uenige fra tid til anden om problemer, men jeg håber jeg kan tjene din tillid til at tjene dig og dette fællesskab.

af Martha McSally 2/28/2012 7:26:01 PM

Chris, ring til mig Martha. Vores porøse grænser er en national sikkerhedstrussel, der påvirker dette samfund mere end nogen anden i nationen. Vi skal have den politiske vilje til at sikre grænsen med tilgængelig teknologi. Jeg har været i lederstillinger for kritiske sikkerhedsoperationer over hele verden og mener, at vi skal udføre intelligensdrevne operationer for at modvirke de tværnationale kriminelle organisationer. Vi skal også samarbejde med vores partnere i Mexico for at løse de grundlæggende årsager til denne alvorlige trussel. Ved indvandring skal vi håndhæve de love, vi har. Men vi skal også reformere den lovlige indvandringsproces for at hjælpe med at desinficere ulovlig indrejse i vores land og strømline processen for hårdtarbejdende mennesker, der ønsker at opnå den amerikanske drøm.

af Martha McSally 2/28/2012 7:39:35 PM

Mark, er du singel? Jeg tror jeg er forelsket 🙂 Tak så meget for din vilje til at støtte min kampagne. I min 2 1/2 ugers politiske karriere har jeg opdaget, at selvom du er den rigtige person med de rigtige kvalifikationer til at svæve til sejr, har du brug for brændstof i dine motorer, hvor du og andre kommer ind. Jeg lover at være en god steward af din investering og give en bedre afkast end du får på Wall Street i disse dage.

af Martha McSally 2/28/2012 7:43:12 PM

Don, jeg er helt enig med dig om de negative angreb. Nok er nok. Tjek kerneværdierne på min hjemmeside. Jeg skrev dem som svar på det politiske miljø. Jesse Kelly er en stor amerikaner, der valgte at tjene sit land ærefuldt. Jeg havde mange gode mænd (og kvinder) som Jesse under min kommando, og jeg ved, at militæret ikke kunne lykkes uden dem. Jeg tror jeg er det bedste valg baseret på mit beviste lederskab, testet moralsk mod og de 27,5 år med uddannelse og Kongressen, jeg for nylig lærte højtstående embedsmænd fra hele verden om demokrati, kapitalisme og international sikkerhed. Washington er et slagmark, og jeg har evnen til at beordre, lede og lykkes i det miljø.

af Martha McSally 2/28/2012 7:50:54 PM

Tom, det presserende behov for reining i vores gæld betyder, at alle føderale udgifter skal anses for at opnå effektivitet og besparelser. Vores militær er det bedste i verden takket være de store mennesker, der går op for at tjene og det amerikanske folk leverer det bedste udstyr og træning. Vi har fordoblet vores forsvarsbudget siden 2001, og det faldende operationelle tempo i Irak og Afghanistan vil gøre det muligt for os at genvinde nogle af disse omkostninger. Men vi skal udskifte udstyr og sikre, at vi er klar til at imødegå fremtidens trusler som cyber terror ud over konventionelle og ukonventionelle trusler.

af Martha McSally 2/28/2012 7:57:49 PM

Dan, ja jeg har klatret mange bjerge, herunder Kilimanjaro og Mt. Blanc, og elsker at vandre her hjemme. Mt Wrightson er mit yndlingsbjerge i byen. Jeg ejer også jord i Elgin, så Rosemont Mine er tæt på hjemmet. Jeg tror, ​​at vi skal bruge vores naturlige ressourcer bedst muligt for at imødekomme den globale efterspørgsel og skabe job i vores samfund, men vi skal gøre det på en ansvarlig og intelligent måde. Jeg har nedsat møder for at diskutere spørgsmålet med alle sider, så jeg kan komme til en informeret og analyseret udtalelse. Min generelle filosofi er, at denne og andre beslutninger som dette skal ske på lokalt plan i videst muligt omfang uden uinformeret indblanding fra Washington.

af Martha McSally 2/28/2012 8:03:57 PM

Jake, der er mindst 4 debatter planlagt startende med et forum på Saddlebrook den 14. marts. Jeg glæder mig virkelig til muligheden for at engagere mig med de andre kandidater om indholdet af de problemer, vi står overfor som et fællesskab og en nation. Vi er nødt til at komme forbi lydbites og i lydløsninger. Jeg forstår, at Kelly har trukket sig tilbage fra flere af disse muligheder, og jeg er skuffet over, at vi ikke har chancen for at deltage i en meningsfuld dialog, medmindre han vælger at deltage. Tjek AZ Daily Star om søndagen til den ugentlige politiske arrangementskalender.