Livet med autistisk barn er hårdt uden støtte

Livet med autistisk barn er hårdt uden støtte

SUNSHINE Coast Daglige læsere Moncler Outlet har delt deres kampe og frustrationer ved at arbejde med en begrænset statsfinansieringspool, når det gælder støtte til deres autistiske børn.

Debat antændt på den daglige Facebook side efter Lyn Gales bad samfundet om at komme til hendes garage salg, som hun er vært for at rejse penge til at betale for terapi for sin syv år gamle datter Madison.

Lyn bader hende, toiletter hende, vasker hendes hår, binder det tilbage til skolen, skærer hendes negle, børster tænder, fodrer hende, klæder hende og sætter hendes sko på.

Der gør ikke meget Lyn for Madison, selv for at læse tegnene på, at hun er syg, fordi hun ikke kan kommunikere, hvordan hun føler.

Siden hendes datter fødselsdag i marts, har Lyn nødt til at ty til andre midler for at forsøge at finansiere terapi til Madison, da tidlige interventionsprogrammer slutter ved syv år.

Det havde vores læsere spørgsmålstegn ved, hvorfor stopper hjælpen ved syv år? Her et øjebliksbillede af samtalen.

Nogle gange skal forældre gøre hvad de kan for at hjælpe deres børn. Lyn Gale holder et massivt garage salg.

Indsendt af Sunshine Coast Daily torsdag den 11. juni 2015

Louise Stalker: Jeg laver alt badning, toilet, hårbørstning, dressing til min 12 år gamle autistiske søn. Jeg ville aldrig kunne holde Billige Moncler Jakke Herre en fuld tid eller endda deltidsjob for at hjælpe vores familie økonomisk heller. Vi får $ 120 pr. Fjorten dage for at hjælpe med udgifterne til omsorg for et intellektuelt nedsat og autistisk barn. Ingen pusterum inkluderet. Det er en hård koncert, men nogen skal gøre det.

Shannon Kuskopf: Min lille mand fik også en sen diagnose, så han fik ingen finansiering under det tidlige interventionsprogram!

Hans terapi brugen til at koste mig mellem $ 300 $ 400 hver fjorten dage! usikker emoticon det gjorde det meget svært på familiebudgetet! Men du gør alt hvad du kan for dine børn, da ingen kan lide at se der børn kamp!

Laraine Bentley: Der bruges penge forkert. Disse regerings bureaukrater belønnes for chapen, de retter op. Stop kig lave passende midler til rådighed for disse familier, der beskæftiger sig med dette hver dag. Det er ikke en tur i parken for dem. Pollies vil du gerne bytte steder med en familie gjorde bare en dag.

Emma Celty Timms: Jeg kan godt lide det, hvis der var støtte til voksne på spektret

Relaterede emner Autism pionerer arv vil vare Moder henter autisme finansiering Autistiske børn understøttet Midler til at hjælpe med at skabe autisme center Leder du efter nøglen til at låse op for stille verden Deltag i korstoget for autisme bevidsthed Rådet revner ned på skændende parkering

Vis mere

Sunshine Coast Newspaper Company Pty Ltd 2018.

Nyheder Corp Australia Group Websites

Brug for hjælp? Se vores nyttige FAQ-sektion for eventuelle problemer, du måtte opleve.

Sunshine Coast Daily Sunshine Coast Nyheder National News World News Sunshine Coast Sport Livsstil Rejse Shopping Forretning Fast ejendom Hjem Lån Maroochydore Vejret Aviser i Uddannelse

Hvad er der på underholdningsarrangementer Placer en begivenhed Konkurrencer

Sunshine Coast Classifieds Jobs i Sunshine Coast Biler til salg i Sunshine Coast Ejendomsmægler i Sunshine Coast Køb til salg i Sunshine Coast Dødsfald i Sunshine Coast Personale i Sunshine Coast Meddelelser i Sunshine Coast Ejendomme til udlejning Huse til salg Classifieds Garage Sale Rekruttering