Livet uden mor er svært at forestille sig

Livet uden mor er svært at forestille sig

Hun har altid været der for at støtte mig i hvad jeg gør. Hun savnede aldrig en eksamen, en skolepost, et skoleprojekt eller noget af de mange spil jeg spillede som barn, med undtagelse af den tid, hun tog en uklar bold med siden af ​​hendes noggin, der sendte hende til hospitalet mens jeg sluttede op et baseballkamp da jeg var 13. For de nysgerrige var morens skader ikke så dårlige, bare et par smukke dårlige sorte øjne, men hun er en hård dame.

Det er svært at forestille mig, hvor meget sværere mit liv ville være uden min mor som en konstant kilde til komfort og rådgivning. Når noget går galt eller rigtigt i mit liv, er hun den første person, jeg kalder. Hun er en stemme, der giver disciplinens balance (som jeg ikke værdsætter nok) og tilgivelse (som jeg nok udnytter for meget). Men på trods af messerne får jeg mig ind, hun er altid der for at hjælpe mig med at komme ud af dem, mens jeg forsøger Billige Moncler Outlet at rette mig ud, så jeg ikke kommer ind i dem igen.

Uden min mor ville jeg ikke være høflig og respektfuld overfor alle jeg mødes. Jeg ville ikke vide vigtigheden af ​​at værdsætte, hvad jeg har, og at være taknemmelig for min familie. Jeg ville aldrig have lært at værdsætte de små ting, mens jeg stadig stræber efter at udføre store ting. Jeg ville ikke vide værdien af ​​en god bog, god sydlig madlavning eller god sydlig fodbold. Jeg ville ikke have lyst til at rejse og se alle de ting, jeg kan se, mens jeg stadig husker hvor jeg kom fra. Jeg ville ikke vide værdien af ​​hårdt arbejde, disciplin, loyalitet og alle de kvaliteter, der gør et godt menneske.

Men vigtigst af alt, jeg ville ikke vide, hvilken betingelsesløs kærlighed ligner. Fordi Moncler Outlet hun fører eksempelvis når det kommer til at elske sit barn uden spørgsmål, uanset hvor svært jeg undertiden gør det.