Livin ‘i et Banksster Paradis

Livin ‘i et Banksster Paradis

Men hvad der er mest ekstraordinært om det hele er, at efter at de svindlede deres svindler og heisted deres hævninger og blev betalt af resten af ​​os for at have plyndret vores nationale økonomi, holdt de alle de samme ting, de gjorde før .’

En Citibank filial i New York. (foto: Reuters)

f alle de ting, som jeg har lidt tålmodighed Willard Romney, lotteri maskiner i dagligvarebutikker og Montreal Canadiens nuværende tilstand for at nævne kun tre tanken om, at den bedste måde at håndtere tingene på er at ’se frem og ikke tilbage ‘er lige øverst på listen. Dette gælder især med hensyn til det ubestridelige faktum, at i løbet af et årti stal en flok snyd, tyve og egnede bjergbaner det meste af nationaløkonomien og ødelagde det, der var tilbage af det. Men hvad der er mest ekstraordinært om det hele er, at efter at de har svindlet deres svindler og heisted deres hævninger og blev betalt af resten af ​​os for at have tømt vores national økonomi, holdt de alle de samme ting, de gjorde før . Disse omfattede ekstravagante bonusser og selvfølgelig fortsatte kapitalforbrydelser, der burde være kapitalforbrydelser.

Dette er ekstraordinært. Alt dette Citigroup bedrageri og tøven fandt sted efter begivenhederne af den store nedbrydning havde fundet sted. Denne whistblower s co-arbejdere, i stedet for at kontrollere svig eller rapportere om Moncler Outlet underskrivelsesfejl til FHA efter behov, argumenterede med hende om lånernes sundhed, sagde hun. Medarbejdere, der fungerede som ‘portvagter’, anvendte ‘hvad de beskriver som ‘brute force’ til at presse Citi ’s kvalitetskontrolforvaltere ‘i nedfaldende mangler, ifølge regeringens klage.

Dette er hvad der sker, når ægte straf for virkelige forbrydelser anses Moncler Outlet Online for at være for ubelejligt eller for vanskelig eller for traumatisk for nationen, som består helt af candyglass-børn, der ikke er i stand til at eksistere med den viden, at deres økonomiske herrer i universet er virkelig ikke anderledes end at sprænge børn i en bodega. Dette er hvad der sker, når ingen går i fængsel. Dette er hvad der sker i dag.