Livsbesparende

Livsbesparende

1912 Life Savers introduceres i den originale Pep O Mint-smag. Chokoladefabrikant Clarence Crane søgte efter en sød behandler, der kunne modstå sommervarmen bedre end chokolade. At differentiere sine Moncler Outlet minter fra andre

firkantede, pudeformede produkter slog Clarence et hul midt i hans mynte. Siden minterne lignede mini livsforkæmpere, kaldte han dem livreddere. Siden introduktionen er der skabt mere end 40 smag Moncler Outlet af livsparere.

2003 Life Savers annoncerer planer om at ændre smagene i den klassiske 5 smagsrulle. Den nye Five Flavour roll indeholder nu kirsebær, ananas, hindbær, vandmelon og appelsin.

2004 Life Savers købes af Wm. Wrigley Company Jr. Company.

2007 Wrigley introducerer Life Savers Fruit Tarts sukkerfri og mundvandende hårdt slik lavet af frugt og surfølelser i en pop top 1,5 oz. tin.

2008 Wrigley introducerer to nye Life Savers mintsmag, jordbær Apple og Cherry Lemonade, og en ny Gummies smag, Island Fruits.

2009 Wrigley introducerer Life Savers Hawaiian Fruits hårdt slik, fås i fem lækre og frugtagtig smag: Mango Melon, Pineapple, Pina Colada, Tropisk Punch og Banan.

2009 Debuterer i oktober 2009, Sweet Strings ‘N Sour Rings tilbyder en blanding af legende squiggle figurer, klassiske’ ring med hul ‘former og en kombination af sød og sur smag i hver taske, herunder Sweet Cherry, Sweet Raspberry, Sour Fruit Punch og sur grøn æble.