Livslang kampmand gør Cloquet garage til gym for boksere

Livslang kampmand gør Cloquet garage til gym for boksere

Kæmperne Moncler Jakke Dame er pakket ind i et gym, der er rundt om hjørnet fra Minnesota Highway 33 Kwik Trip i Cloquet. De to garageportdøre er åben til en overskyet nat i september, og krigerne pummler alt i sikte. Manden i midten Det er alt sammen træner og engang bokser Phil Angell, der kæmpede i de lettere vægte under sine 28 regionale kampe og stadig bærer den mere forvitrede version af sig selv som en prowling atlet. Åben fire år nu opererer Angell 49 et uklart gym i en sport, der har slået sig ind i margenerne. Men hans roster af lokale krigere fra byen, den nærliggende Fond du Lac reservation Moncler Outlet og andre dele på tværs af Northland byder ham, stoler ham implicit som deres ‘hands coach’ og vil aldrig have det holdt en hemmelige. For dem er den første regel af Warriors of the North Boxing Club at tale om det med deres venner. ‘Han er min bedste ven mand,’ sagde Oscar Arreola, 23, af Cloquet, frisk fra at snappe en serie af skarpe slag i tarmene og bør af en taske. Stoppeklip i hånden driver Angell sine krigere med passer til staccato-visdom: Din modstander vil ikke se runder to og tre, bøjede han, hvis du går hårdt i runde en! Der er kun en minut hvile mellem intervaller af burpees, pushups og smidende knytnæve, der bunke op som træningssessionen slides sammen. Dagen hedder tortur tirsdag, og kæmperne vil afslutte ved at køre vindsprints op i byens populære slædehøje en kilometer plus jog fra Angells hus. Bags svajende og knirkende på deres mounts talte Angell om, hvordan han ikke gør det opkræve bokserne en krone, at de betaler årlige tilmeldingsgebyrer til USA Boxing, men ikke noget for ham. Han vil ikke have deres penge. ‘Nul null nul’ rappede han og efterlignede musikbumping i det hjørne, som Angell kan lide det spejler det tempo, han ønsker i gymnastiksalen. Alt er gratis. Vi er en stor glad familie. Den eneste ting jeg beder om er respekt. Du skal komme ind her og arbejde hårdt. ‘Gymnastiksalen er fyldt med alle fra nykommere til dem, Angell kaldte hans’ OGs ‘originale gangstere som Zeb Rogers, 37, af Silver Bay, som i modsætning til de fleste andre ikke kæmper med kampe, men elsker stadig at smide. ‘Jeg gør det ikke for berømmelse eller forfængelighed,’ sagde han og skrællede sine tungvægte næver ud af polstret luffer til at ryste hænder. ‘Jeg kan godt lide at udføre træningen. Jeg har altid haft en affinitet til kampsporten.’