Loblaws reagerer på beviser for dyreovergreb hos en stor fjerkræleverandør

Loblaws reagerer på beviser for Moncler Jakke Dame dyreovergreb hos en stor fjerkræleverandør

kylling gård.

Videoen er meget svært at se, men det har ført til, at 5 ansatte tabte deres job, efter at købmandsgiganten Loblaws opfordrede dem til at blive fyret.

En frivillig med barmhjertighed for dyr, der blev ansat på arbejde for elitegården, et arbejdstagerfirma indgået af Sofina-fødevarer, der sælger det produkt under Lilydale-mærket. Han havde et skjult kamera og tilsyneladende fanget den forfærdelige optagelser ret let.

var bare så almindelig stort set alle arbejderne ramte sparker, knuste dem, arbejdstager forsøgte at rive en af ​​fuglene halvt. Dueck, formand for Elite Services, siger i en erklæring, at selskabet straks tager korrigerende handling efter at have været i den optagelser, den så.

Loblaws, som sælger det angivne Lilydale-mærke, har ingen tolerance for dyreovergreb og har gjort det meget klart for leverandøren, Moncler Outlet at denne adfærd absolut ikke er plads i vores fødevareforsyningskæde. SPCA og det canadiske Food Inspection Agency undersøger begge og en klage er blevet lanceret med RCMP.