Log Cabin ’s Mick Corduff taler Irlands kulinariske genoplivning

Log Cabin ’s Mick Corduff taler Irlands kulinariske genoplivning

MassLive Food fanget op med Mick Corduff, chef og medejer af Log Cabin / Delaney House, for at tale om Irlands kulinariske genoplivning og hvad er der i menuen i denne uge på sin restaurant. Han delte også sin opskrift til at lave en traditionel irsk stew.

Q: Er traditionel irsk mad forskellig fra, hvad folk måske tror det er?

A: Ja. Jeg tror, ​​at folks opfattelse af irsk madlavning er, at alt er kogt. Der er en masse en gryde, homestyle madlavning med gryder og kogte middage på grund af det produkt, der var til rådighed. I visse dele af Irland får du en masse frisk fisk eller hyrdens tærte med lam. Hvor jeg var fra Kerry, gjorde de en masse kaninjagt, så der var mange kaninstews. Det plejede virkelig at være om, hvad der var tilgængeligt fra jorden og havet. Folk gjorde med hvad de havde.

Q: Tror du turisme har ændret det kulinariske landskab i Irland?

A: I dag er det lidt andet. Det er klart, at Irland er et stort turistland, så med den turisme er den slags udbredt sin stigmatisering af kogt aftensmad scenariet, og maden er ikke så stor. I dag er der endda pub grub derovre er kommet langt, og hvis du ville det, er det blevet en slags afslappet af staterne. Det er i hvert fald det, jeg har set. Jeg går over i et par uger, så vi kan se om det kommer op et andet par karakterer.

Q: Hvordan har du vokset op i Irland ændret sig gennem årene?

A: I mit område, hvor Billige Moncler Jakke Herre jeg er tilpasset. Det er enorm turisme og landbrug. Dingle, som er en af ​​de nærmeste byer fra landsbyen, hvor jeg er 54 bar med en befolkning på 2.000 mennesker, der ser en million og en halv person i sommermånederne. tilpasset til hvad der var på dem, ikke anderledes end denne økonomi.

Q: Den nye generation af kokke åbner restauranter, vil den ændre traditionen eller holde den i live?

A: Mange steder, der popper op, er kokke, der enten var i udlandet eller havde træning på hoteller. De åbner bistroer med prix fixe stilmenuer, som for 10 15 år siden var uhørt, medmindre det var et high end hotel, hvor du måske finder Bono og et par flere steder. Så igen gør mange af hotellet klassiske ting som Dublin hummerretter og den slags ting. Du får altid på visse områder det traditionelle aspekt, som de aldrig vil miste, men måske sætter de et andet vrid på alle genstande.

Q: Hvad er planerne for din St. Patrick ’s Day menu i denne uge?

A: Vi vil præsentere de traditionelle fødevarer på St. Patrick ’s Day, og vi vil lave en whisky begivenhed mandag med ‘Lær at drikke som en proff.’ Det vil have en irsk indflydelse menu. Vi tager oksekød, så øl slår og steger det, en kål gryderet slaw slags ting med engle på ridsefrosne østers og amerikansk bacon og derefter færdig med en karrageenmos. Vi har også mit eget lille brune brød, som vi har omkring her. Det er fra min mors opskrift. Carrageen Moss er min grand tante s opskrift. Det er lidt som et kryds mellem creme brulee, panna cotta og en flan. Jeg husker hende som et barn, der gør det og kommer op fra klipperne efter at have valgt tang. Det er på menuen i denne uge, og det er Moncler Outlet Online lidt af cool.

Q: For dem derhjemme, der vil prøve at lave deres eget corned beef, er der et trick at gøre det?

A: Det er alt i gang. Vi bruger korte ribben til vores corned beef og de saltede i fem dage i vores saltlage, en speciel blanding af krydderurter og krydderier, krydderurter og salt. Du hører en masse New York stil delikatesse, der brine deres kød i 10 dage, to uger. Den korte ribbe er sådan en mindre snit, vi bruger den udbenede og fem dage synes at være det magiske nummer. Vi har prøvet syv og ni dage, men fem har tendens til at være nok, ellers har krydderierne tendens til at overvælde kødet.