Logan High School senior omfatter liv efter kræftkamp

Logan High School senior omfatter liv efter kræftkamp

Myles Knoble ved, hvordan det er at værdsætte øjeblikke i livet.

La Crosse Logan High Moncler Jakke Dame School senior mistede et år i sit eget kæmpende diffus store b celle Hodgkins lymfom i løbet af hans yngre år. Nu har han fået kræft for at blive fanget på hans studier, komme i form for hockey og spore og ser frem til at gå i gang og gå på college.

‘Myles var aldrig en til at tage ting for givet,’ sagde hans far, Casey Knoble, og hans stepmom Lindsay Knoble. ‘Det er sindrammen han har hver eneste dag.’

På grund af sin styrke, ydmyghed og hårdt arbejde er 18-årige Myles Logan High Schools ekstraordinerede kandidat. Efter at han er blevet afsluttet Moncler Outlet i foråret, planlægger Myles at deltage i University of Wisconsin Eau Claire for at studere business og finans.

‘Jeg har altid ønsket at arbejde med tal,’ sagde han. ‘Jeg har vidst, at jeg ønskede at studere finansiering siden mit senere år på gymnasiet.’

Myles ‘liv blev sat i stå, som begyndte i efteråret 2015. Hans krop var plaget af smerte, og han var nødt til at stoppe med at spille hockey. Han forsøgte at gå til en kiropraktor i et par måneder, men intet syntes at virke.

Under sit første besøg hos lægen troede de, at han måske havde en hernieret disk og udførte en MR, men kunne ikke finde noget forkert med ham. En knoglemarvsbiopsi for leukæmi kom tilbage negativt, så lægerne fortsatte med at lede efter synderen.

Myles blev diagnosticeret med lungebetændelse den følgende februar, og lægerne begyndte at tro, at han kunne have lymfom, da en bryst X ray viste, at han havde aktive og hårde lymfeceller, hvilket normalt ikke vises ved scanningen. Flere tests og biopsier bekræftede diagnosen .

‘Det var sjovt,’ sagde Myles. ‘Du gætter aldrig på, at det ville ske for dig. Det var overraskende med leukæmitestene, vi troede ikke, det ville være kræft.’

På grund af hvor lang tid det tog at få en diagnose, var Myles ‘kræft kommet frem til stadium 4 og kunne findes fra lårene til halsen. Lægerne startede ham på fem runder kemoterapi, men heldigvis behøvede han aldrig kirurgi eller strålebehandling .

Ting var stadig ru. Hans første behandlingsuge holdt han spørger sin mor, Kristy Knoble, hvad den dårlige duft i hans værelse var, det viste sig, at stofferne havde ødelagt sin lugtesans.

Myles savnede også en masse skolearbejde og sporet årstid det pågældende år. Men elever, medarbejdere og medlemmer af samfundet samledes bag familien og holdt fundraisingbegivenheder som en teenagedans og en fest på Texas Roadhouse, hvor Myles arbejdede.

‘Han forlod strålende bagefter,’ sagde Lindsay. ‘Det føltes som det bedste nogensinde var alle disse mennesker der for at støtte ham.’

Siden hans sidste behandling i juni 2016 har Myles været i remission og vil blive betragtet som helbredt, hvis han er kræftfri i fem år. Hans type lymfom vender normalt ikke tilbage, sagde han, og han er optimistisk for fremtiden.

Det er bare den slags person, Myles er, hans sociallærer, Stephanie Hover, sagde. Hun havde ham som en student, hans freshman og juniorår, og så, hvor hårdt han var, da han gik gennem diagnosen og behandlingen.

Han måtte tage alt i skridt, sagde hun og kunne kun gøre så meget hver dag som hans krop ville tillade. På trods af alle udfordringerne har Myles sin ungdomsuddannelse færdiggjort og har sit første 4.0 semester i hans seniorårs efterår.

‘Hans opførsel siger medfølelse, hans opførsel siger tålmodighed,’ sagde Hover. ‘Han er bare en rigtig flink person.’

Efter at være væk fra venner, klasser og sport i så lang tid, sagde Myles, at han har opnået en ny forståelse for skole og liv. Kommer tilbage i efteråret var fantastisk, sagde han, da han var i stand til at se sine klassekammerater og komme tilbage til et normalt liv.

‘Han arbejdede hårdt for at få sin krop og akademikere tilbage,’ sagde Lindsay. ‘Han vil ikke spilde en mulighed eller et minuts liv. Han er meget drevet på den måde. ‘

‘Han arbejdede hårdt for at få sin krop og akademikere tilbage. Han vil ikke spilde en mulighed eller et minuts liv. Han er meget drevet på den måde. ‘Lindsay Knoble, stepmom

OM PROGRAMMET

La Crosse Tribune Extra Effort Awards ærer seniorer i vores område, der er blevet valgt af deres gymnasier for deres udholdenhed og dedikation til at overvinde forhindringer eller give eksemplarisk service til samfundet.

Som oprindelige partnere i vores 21-årige program, fortsætter universitetet i Wisconsin La Crosse, Viterbo University og Western Technical College med stipendiumstøtte og er vært for en årsafslutning for vindere, deres familier og områdets lærere.

Hertil kommer, at listen over stipendiatbidragspersoner fortsætter med at vokse, da de inspirerende historier om ekstra indsatsvindere giver mere generøsitet fra vores samfund.

Donorer omfatter Johns, Flaherty Collins; La Crosse Community Foundation gennem sit General Fund Scholarship, Randy Smith Leadership Fund og Neil P. Hengst Scholarship Fund, Mitchell / Kruck Scholarship og The American Association of University Women, La Crosse kapitel; Robert Eleanor Franke Foundation; Trust Point; Fred og Ruth Kurtz af Onalaska; Jerry Raddatz fra Winona, Minn .; Marine Credit Union; og La Crosse Tribune.