Lok Sabha Valg Live Blog

Lok Sabha Valg Live Blog

DMK-lederen TKS Elangovan-lossepladser rapporterer om at holde fast i BJP for kommende Lok Sabha-valg. Han reagerer på rapporter, der tyder på en alliance mellem de to parter, og siger: ‘Politiske partier allieret på grundlag af politikker og ideologi. Der er ikke noget politisk, en ven er en ven. Det er en kendsgerning, at han (Karunanidhi) er venner med Modi , dette er et personligt forhold, ikke et politisk spørgsmål. Generalrådet har besluttet, Moncler DunJakke at der ikke er nogen alliance med BJP. ‘

af Shikha Pushpan 2/28/2014 8:56:30 AM

Rahuls tilgang til valget var kollegialt, næsten som om han deltog i et studenterrådvalg og ikke i et LS-kamp. En Time Warner Company. CNN og CNN-logoet er registrerede varemærker for Cable News Network, LP LLLP,

vises med tilladelse. Brug af CNN-navnet og / eller -logoen på eller som en del af CNN IBN fraviger ikke Cable Moncler Outlet News Network’s immaterielle rettigheder med hensyn til dem.