Lokal agentur får statsstøtte til bekæmpelse af vold i hjemmet

Lokal agentur får statsstøtte til bekæmpelse af vold i hjemmet

Corning-baserede Arbor Housing and Development er en af ​​fem samfundsbaserede organisationer, der modtager statsstøttepenger til at udvide og forbedre tjenester til ofre for vold i hjemmet. New York State Office for forebyggelse af hjemlig vold ydede et tilskud på $ 50.000 til Arbor Housing and Development, som vil bruge pengene til at hjælpe med at identificere og bistå vold i ofre med civile retsvæsen i Steuben County. Arbor’s Net Domestic Billige Moncler Outlet Violence Services-programmet vil arbejde sammen med LegalAssistance i Western New York, Inc. sammen med retshåndhævende myndigheder og andre organisationer for at identificere og bedre bistå højrisiko vold i hjemmet vold i hele den stort set landdistrikterne county. ‘Tilskuddet vil hjælpe ofre for vold i landdistrikterne Steuben County, der er i højrisiko, hvilket er kritisk i vores område, hvor ofre ofte er isoleret og i større fare på grund af deres miljø , ’sagde Carrie House, Arbor ’s direktør for vold i hjemmet.’ Denne mulighed vil tillade Legal Assi holdning af vestlige new york til at ansætte anattorney for at arbejde med højtrisikofremstande på en række civile / juridiske spørgsmål, herunder ordrer om beskyttelse, forældremyndighed, støtte, boliger, beskæftigelse og sundhed, der vil medvirke til at opnå bedre sikkerhed og stabilitet, ’sagde House. Statsbidrag vil øge det lokale boligrehabiliteringsprogram. Støttemodtagerne blev udvalgt baseret på dem med det største behov og det bedste potentiale for samarbejde. I Steuben County, Arbor’s Net Domestic Violence Services tjener mere end 500 ofre for vold i hjemmet årligt. Statsstøtteaftalen løber fra 1. oktober 2017 til 20. september 2018. Statskontoret for forebyggelse af hjemlig vold uddeler også to år 200.000 tilskud til fire andre agenturer på tværs af staten. Billige Moncler Jakke Herre ACCORD ofAllegany County, Cayuga / Seneca Community Action Agency , Center for Sikkerhed og Ændring i Rockland County og Westchester County Office for Women modtog funden for bedre at samarbejde med retshåndhævelsen for at identificere