Lokal atlet bekæmper sjælden sygdom med en god indstilling

Lokal atlet bekæmper sjælden sygdom med Moncler Jakke Dame en god indstilling

Emma og hendes mor har rejst til Duke Medical Center for specielle lægemiddelinfusioner. Lægemidlet bruges til osteoporose, men de ‘håber, at disse behandlinger vil hjælpe med smertebehandling, og i teorien vil stabilisere hendes rygsøjlen.

‘Hun har Moncler Outlet haft en god indstilling, og hun gør det rigtig godt med bare at holde positivt,’ sagde Emmas bedste ven, sagde Abi Britts.

Og hun bliver travlt! Hun er homeschooled, som hendes mor siger er en velsignelse lige nu. Emma nyder nogle af sine yndlingsklasser som tegnsprog og historie, og selvfølgelig bruger tid sammen med sine venner, mens hun tålmodigt venter på at få clearance til at spille igen.

‘Du vil bare boble ombryde hende og sige at du ikke kommer tilbage på dette felt eller tilbage på den ret, men jeg ved, at det er hendes lidenskab. Når vi først har fået clearance fra lægerne, vil jeg bare sætte en blindfoldig på disse spil og lade hende spille, ’sagde Vicky Synder.

Spil igennem smerten, med håbet om at øge bevidstheden om en sjælden sygdom, der kan have sidebemærket Emma fra sport, men kan ikke sidelinje hendes smil.

‘Vi ved aldrig, hvad folk går igennem på indersiden, og for hende er det indenfor og dybt i hendes knogler, og hun kæmper meget, men hun er meget fastslået,’ sagde Vicky Synder.