Lokal bokser gør sig klar til et stort år

Lokal bokser gør sig klar til et stort år

TOLEDO, OH (WTOL) Robert Easter Junior er hårdt på arbejde over på Suder Avenue på Glass City Boxing. Toledo-indfødte er nu 16 og 0 med 13 knockouts. Men 2016 er et stort år. Hans næste kamp er stadig et par måneder væk, men det store billede ser lyst ud. Han forventer en titelkamp i år. ‘Dette er noget, jeg har drømt om siden jeg var lille, sagde påsk Jr allerede forestillet det, men det er her. Så jeg må holde fokus som jeg sagde. Hold fokus og bliv ved med at arbejde hårdt, og jeg kommer snart på den titel. ‘Hans far, Robert Easter Sr., siger:’ Vores næste skridt er at bekæmpe en tidligere verdensmester, ødelægge ham på nationalt tv. Kom lige tilbage og gør det det igen, så er måske den tredje kamp et titel skud. ‘Påske Jr har vundet kampe på nationalt tv. Han dominerede alle, som han står overfor. Hans titel kamp er truende, men han forstår, at han skal være fokuseret på sin kamp i marts, før han tager det næste skridt. ‘Du ved aldrig, Billige Moncler Jakke Herre hvem der kommer derude og giver dig en test og et løb for dine penge. Så, du skal altid være klar til enhver person, ’sagde påsken. ‘Vi’ vil altid være forberedt på det Moncler DunJakke værste. ‘Hans far er hans træner og har været der hvert skridt på vejen for at se sin søns stigning gennem boksningsverdenen.’ Uden for hvad alle andre ser, ser jeg alle indersiden. Jeg ved hvad der foregår så vidt han træner ud, gør dette, spiser rigtigt, får den rette søvn, alt det. Så det er et nervøst vrag, der forsøger at holde alle de ting sammen for ham, ’sagde påsken Sr.So langt så godt. 16 og 0 er imponerende. Men der er endnu større ting i horisonten i år. Følg WTOL: Download vores app her. WTOL 11 Top StoriesWTOL 11 Top StoriesMore >> Første varselprognose: Kold gennem arbejdsugenFirst Alert Forecast: Kold gennem arbejdsugenOhio Supreme Court for at høre Toledo trafikkamera argumenterOhio højesteret for at høre Toledo trafikkamera argumenterPostet: søndag, 11 marts 2018 5:24 PM EDT2018 03 11 21:24:45 GMTThe Ohio Supreme Court har fastsat en dato for at høre argumenter i en anden by s tvist med staten over trafik kameraer. Ohio højesteret har sat en dato for at høre argumenter i en anden by s tvist med staten over trafik kameraer. Ohio Supreme Court at høre overdreven domstol omkostninger udfordringOhio højesteret at høre overdreven domstol omkostninger udfordringPostet: søndag den 11. marts 2018 5:19 PM EDT2018 03 11 21:19:44 GMT Ohio Supreme Court vil høre en dømt morderes udfordring for, hvad han anser for at være overdrevne domstolsudgifter.