Lokal dreng donerer penge til kvinde kæmper kræft

Lokal dreng donerer penge til kvinde kæmper kræft

FØRSTE, Idaho En Arizona kvinde, der kæmper med brystkræft, fik en pakke til Kristus fra Firth, Idaho. Da Hagen hørte om det, ville han gøre mere end donere over internettet. Han besluttede at sende hende noget lige før Kristus; Denne pakke var ikke som en normal kristnegift. Der var nogle penge, et par billeder og et brev. ‘Det siger, Colleen, jeg hedder Hagen West Allred. Bukspyttkjertelkræft, ’sagde Hagen.’ Han kunne bare ikke bekæmpe det på grund af kemoen. ‘Rico var en familie ven, der mistede sit slagsmål mod kræft i august. ‘Jeg regnede med at det var hans måde at behandle disse følelser på. Så jeg regnede med, det ville være dejligt at støtte ham.’ Han rejste næsten 400 dollar om to timer og besluttede at give alle pengene til Colleen Treacy of Arizona. ‘Du ved vi havde en ven på Facebook, der havde oprettet en GoFundMe-konto for hende, ’sagde Emily. ‘Vi har aldrig mødt Colleen og hendes familie, vi ville bare støtte en anden, der også gik igennem kampen.’ Et brev blev skrevet og pengene blev sendt. ‘I år tabte jeg en Moncler Outlet af ​​mine nærmeste venner til kræft. Jeg besluttede at rejse penge for at hjælpe andre som ham med at bekæmpe kræft. Han tabte sin kamp, ​​men jeg vil have dig til at vinde. ‘Du føler bare, at du ikke kan gøre mere. Jeg skal gøre dette fem gange mere? Der er bare ingen måde, jeg sad her Moncler Outlet Online besejret, og så kom denne pakke. Det var et lille mirakel, det gav mig håb, da jeg virkelig havde brug for det. ‘Sommetider skal alle være påmindet.’ Kæmp hårdt. Kærlighed Hagen. ‘ Hagen planlægger at fortsætte sit limonadehold i håb om at hjælpe andre med at bekæmpe kræft.