Lokal dressur rytter udvalgt til at repræsentere Storbritannien på World Equestrian Games

Lokal dressur rytter udvalgt til at repræsentere Storbritannien på World Equestrian Games

Den førende dressur rytter Laura Bechtolsheimer, der er baseret i nærheden af ​​Cirencester, Gloucestershire, er blevet udvalgt til at repræsentere Storbritannien på Alltech FEI World Equestrian Games (WEG) 2010 (25. september 10 oktober).

Laura (25), der er på den britiske Equestrian Federation’s World Class Performance Program, vil ride Drs. Bechtolsheimer s og hendes egen Mistral Hojris på de spil, Billige Moncler Outlet der afholdes i Kentucky. Laura har også Andretti H som hendes reservehest.

Det har været en fænomenal 12 måneder for Laura og Moncler Outlet Mistral Hojris, der for øjeblikket er tredjepladsen i verden. Partnerskabet vandt team sølv og individuelle bronze på Alltech FEI European Championships i 2009 den bedste britiske præstation på et europæisk mesterskab i 16 år. De har også sat nye højder og bliver den første britiske dressur rytter til at score over 80%. Sammen holder de også den britiske internationale grand prix rekord i alle tre klasser grand prix, grand prix særlige og grand prix freestyle. Laura repræsenterede Storbritannien på den sidste WEG i 2006 og var også en del af det britiske hold ved OL i Beijing i 2008, da hun også blev udnævnt til British Dressage Rider of the Year.

Laura kommenterede hendes valg; ‘Jeg’ er virkelig begejstret og meget begejstret for at være blevet valgt til WEG. Jeg tror vi har en reel chance for succes, og det er dejligt at endelig vide, hvem holdet er, så vi kan virkelig fokusere på disse sidste uger før vi går til Kentucky. Jeg var kun 21 i Aachen i 2006, så det er min første erfaring hos WEG som seniorleder, og jeg kan ikke vente med at komme derude. ‘

Dressage hold kaptajn Richard Davison sagde om udvælgelsen; ‘Dette er endnu en stærk kvartet, hovedsagelig sammensat af sidste års sølvmedaljeholdende hold. Mens Laura er tredjepladsen i verden, har de andre ryttere været nødt til at kæmpe hårdt for deres sted, og jeg er overbevist om, at de vil levere varerne i Kentucky. ‘