Lokal familie vokser til 8

Lokal familie vokser til 8

Ligesom de konfronterede overvældende odds slog de dem og så nogle. Takket være in vitro befrugtning (IFV) og et bizarre skæbnesvigt, der chokerede selv lægen.

sagde, skete dette ske? Courtney huskede, da hun lærte, at hun havde undfanget ikke en baby, men tre.

Philip husker lægen blev hvid, da hun forklarede, at Courtney i samme måned havde prøvet IVF, hun var også udtænkt naturligt. Derefter splittede et af ægene et sæt identiske tvillinger og en broderlig søster, alle sammen i samme graviditet.

Det var en ultralyd, der forlod forældrene målløse.

Philip huskede frugtbarheden lægen sjov, vil aldrig se dig igen, efter at dette er forbi og er enig med hende.

Otte måneder senere ankom de samme søstre Wells og Vivienne sammen med deres broderlige Moncler Outlet søster Georgie.

WWL TV kunne kun finde en anden gang tripletter blev udtænkt naturligt og kunstigt i samme måned. Det var for fire år Billige Moncler Jakke Herre siden, da det fik nyheder i Storbritannien, der forlod lægerne ‘fuldstændig forbløffet.’

Dette er ikke første gang, Garretts har haft overraskende tripletter. Oliver, Jack og Ellie ankom for syv år siden igen efter mange år med at forsøge at blive gravide.

var bare ekstatisk. Ekstatisk! Courtney mindede om, da de først fik de nyheder, de var gravid første gang. De blev også chokeret på grund af endnu en biologisk bombeshell; Garretts havde overført to æg via IVF og en splittelse, der gav deres første sæt identiske tvillinger og en broderlig søster.

troede ikke, det var muligt, og jeg var ligesom, ok, sagde Courtney. Philip blev enig og mindede om øjeblikkets chok.

Det var dog den lykkeligste overraskelse, og trillingerne voksede op i hjemmet, hvor år efter år voksede deres smil kun bredere. De var uvidende om, at deres forældre ønskede at give dem endnu en søskende, der blev til tripletter i stedet.

Garretts overraskede børnene på deres syvende fødselsdag og fangede øjeblikket hjemme video.

nogen har nogen idé om, hvad overraskelsen er? Courtney spurgte tripletterne. Man gættede en hund, en anden en X boks spil.

gravid! Courtney forklarede som børnene råbte, nej !!! og beklagede, at dette var en meget dårlig gave.

Da de hørte, var der endnu mere, at Mama skulle have triplet-piger, meddelelsen blev mødt med reaktionskorre var uvurderlig, men det var slet ikke længere. Det var kærlighed ved første øjekast, da de ældre trillinger mødte deres yngre Enhver er blevet tildelt en lille søster til især at overvåge, og de gør. Det er en stor lykkelig familie, der vokser så meget, at de vokser deres hjem.