Lokal læge husket for hård kamp med kræft

Lokal læge husket for hård kamp med kræft

Dr. Megan Hess ville ikke tillade kræft at holde hende væk fra hendes lidenskab.

Hess, en familielæge hos Blair Medical Associates i de sidste 15 år, havde gennemgået en dobbelt mastektomi efter en brystkræftdiagnose i 2008.

hun gik igennem sine første runder af kemoterapi for sin brystkræft, hun ville få sin behandling og derefter komme tilbage til kontoret og fortsætte med at se patienterne. Hun klagede aldrig over den træthed, jeg er sikker på, hun oplever. Hun holdt sin tidsplan fuld. I løbet af hendes sidste par måneder af livet, da hendes helbred naturligvis faldt, fortsatte hun at se en fuldstændig tidsplan for patienterne. Hun ville ikke lade dem falde, sagde dr. Andy Mulhollen, en kollega hos Blair Medical.

Efter dobbeltmastektomi og en tre måneders runde kemoterapi slog Hess-sygdommen i remission tilbage i 2009, kom den tilbage fire år senere.

Hess, 55, af Duncansville, der er født i Burlington, Iowa, døde lørdag i Elmcroft of Altoona.

var så dedikeret til hendes patienter og praksis, at hun aldrig ville lade sygdommen påvirke hendes dedikation. Hun arbejdede utrætteligt. Hun var der for sine kolleger og patienter, sagde Dr. Janelle Brumbaugh, som havde kendt Hess siden hun ankom til Blair Medical.

Hess var en venlig og generøs person, som jeg føler mig virkelig velsignet for at have kendt. Hun var meget viet til sin familie, hendes patienter og hendes medarbeiderne, sagde Mulhollen.

Hess behandlede sine kolleger godt.

ofte ville bage de mest vidunderlige ting og bringe dem til kontoret for os at nyde. Hun ville ofte gøre gaver til hendes personale; hun var en talentfuld quilter. Faktisk har min søn stadig en dyne på sin seng, som hun lavede til ham, da han var omkring 8 år gammel. Hun var en meget tankevækkende person, som tog stor glæde i at give af hendes tid og talenter til at hjælpe eller bare bringe et smil til andre, sagde Mulhollen.

Brumbaugh og Dr. Thomas Mextorf, en anden kollega, kaldte Hess en ekstraordinær læge.

var dedikeret, lidenskabelige og omsorgsfuldt, et af de mennesker, der hjalp hendes medlæger. Hun var altid lige der for at hjælpe dig og var en stor teammedlem, sagde Brumbaugh.

Hess var en ekstraordinær læge med en forkærlighed til forebyggende pleje, ekspertise inden for immuniseringsretningslinjer og maksimering af brugen af ​​informationsteknologi til korrekt diagnosticering, dokumentation og behandling af medicinske tilstande. Hun var dedikeret til excellence i hele sin karriere med Blair Medical Associates, sagde Mextorf.

Linda Zerbee har arbejdet som medicinsk assistent i Hess for de sidste otte år.

ønsker at det ville have været for evigt. Jeg har været på det medicinske område i 30 år, og i de otte år, jeg har arbejdet med denne vidunderlige læge, har hun lært mig mere i de otte år, end jeg nogensinde havde lært. Hun var smart og kender ledgeable på alt. Hun bliver desværre savnet af alle, der kendte hende. Hun elskede hendes patienter og at være læge var hendes liv, sagde Zerbee.

Hess var også kendt som en vellykket konkurrent walker og blev kendt på Hollidaysburg Area YMCA.

blev opmærksom på Moncler Outlet Online hende gennem hendes konkurrence i vores velvære serie af otte årlige road races. Hun genoprettede sig fra brystkræft og valgte race-serien som en personlig wellness-indsats, sagde administrerende direktør Thomas Kopriva. var altid meget fast besluttet på at holde hendes styrke op Moncler Outlet for at holde kampen mod kræft så levedygtig som muligt. af Hess passerer hurtigt spredt omkring YMCA.

var meget overrasket men ikke chokeret. Hun var et af de mennesker, du er ked af, de er ikke rundt mere. Megan fik et stærkt indtryk på mange mennesker. Hun var en fighter og en god person. Vi er trist af hendes forbigående, sagde Kopriva.