LOKAL OG REGIONAL TALENT TILFØJET TIL STJERNER OG TUNDER LINEUP

LOKAL OG REGIONAL TALENT TILFØJET TIL STJERNER OG TUNDER LINEUP

Efter udbudsmeddelelsen til 2018 Stars and Thunder Festival, fremlagt af Goldcorp Porcupine Gold Mines, satte festivalstyringsudvalget seværdigheder på lokale og regionale kunstnere i stand til at tage scenen og åbne for årets hovedlinjer.

‘Denne festival giver lokale kunstnere en mulighed for livet,’ sagde Rough Outlook vokalist, medejer af Working Class og lokalmusikpromotor Krys Saudino. ‘Mens musikscenen vokser konsekvent i Timmins, spiller på samme scene som nogle af disse store navne til en skare af denne størrelse i vores egen hjemby er helt fantastisk.’

Ansøgninger til lokale og regionale kunstnere om at spille hovedstadiet afsluttet den 1. december 2017, og byen modtog 43 faste applikationer, hvilket har en positiv betydning for oplevelsen af ​​at spille i denne fase. Moncler Outlet Online Moncler Outlet Fra ansøgerne blev 12 handlinger udvalgt, baseret på genrer, lokal / regional forbindelse, special talent og tilgængelighed, og afsluttede arrangementet på årets festival.