Lokal RCMP vinder med Elf på hylden anti

Lokal RCMP vinder med Elf på hylden anti

LOL Jeg synes det er fantastisk, at RCMP forsøger at undervise børn i en ung alder, at drikker og kører er forkert. Hvilken god måde at lære dem på, ved hjælp af elven, som de har hjemme, hjælper børn med at forholde sig og forstå.

Jeg finder det ud over det sjove, at du finder denne offensiv. Måske skal du google hvad folk laver med elf på hylden! Du kan være chokeret over, at dette er meget beskedent i sammenligning.

Hvis du mister respekten for politibetjente, fordi de forsøger at bringe bevidsthed om at drikke og køre, har du mange flere problemer, så dine børnebørn ser dette.

Skam på de mennesker, der drikker og kører, ikke RCMP, der bragte dig denne besked! Et barn jule magi er ikke eller med denne kloge PSA. Din 5-årige er ikke rigtig på RMCP websiden / facebook for at se dette i første omgang. Der er masser af Elf på hylde vilde hjemmesider, hvor folk tager billeder af elven, der skærer barbie hår og laver mange frække Moncler Outlet ting, og de har endnu til jeres barn jul, ret?

Glad for, at det blev din opmærksomhed, selvom meddelelsen i det mindste bliver bemærket. Måde at gå RCMP for denne kreative besked!

Lad os ikke blive forstyrret over et par uskadelige billeder taget med gode hensigter. De klager, der er nævnt her om dette på en eller anden måde ødelægger julens magt og lignende er nonsens.

Skamfulde skrev at ødelægge elvenes magi for min datter. Jeg spekulerer på hvor forstyrret din datter er at høre Santa stemme fremme O Nissan eller Capital Mitsubishi? Forbyder du hende fra at se fjernsyn denne gang på året, så hun vandt utilsigtet, se Santa og hans alver shopping på Walmart eller Target? Også, hvor mange vrede brev har du skrevet til Coke eller Pepsi efter at have set deres annoncer?

I løbet af denne årstid er billederne af jul, det være sig julemanden, alverne, renerne eller et hvilket som helst antal andre, brugt i mange forskellige reklamer, informative videoer, komisk materiale og en hel række andre. At sige dette billedsæt gør dig tabe respekt for RCMP er modbydeligt. Hvis din datter ikke forstår den vigtige besked i denne kampagne, er det fordi du ikke har forklaret det for hende. De brugte det som en livløs Elf dukke af ingen anden grund end at være lidt kreativ og sikkert det ville tage dig ikke mere end et øjeblik at forklare det for hende.

Også dumme PSA, der siger tid spildt at gøre denne ting kunne have været brugt bemanding et politi checkpoint at fange disse moroner. er virkelig opdele hår. Kig på disse billeder, de kunne ikke have taget mere end 2 minutter at tage. Det er som at shaming vores officerer for at tage en kaffepause, fordi de kunne stoppe et røveri. Lys op.

Dumme PSA er ikke kun dum, men også en idiot at tage en sådan holdning til Billige Moncler Sale denne harmløse men nødvendige besked om, at denne bestemte mountie forsøgte at komme ud. Folk, der drikker og kører, bør være målet for hans negative kommentarer. Beskytter Shameful sin datter af al vold på tv og internettet og alle de legetøj, der projekterer det billede, måske det, hvor de skal hengive sig tid og kræfter i stedet for at fokusere negativt på den vigtige besked, at denne Mountie forsøgte at komme ud .