Lokal teenager åbner op om kamp med diabetes på verden

Lokal teenager åbner op om kamp med diabetes på verden

LUBBOCK, TX November er Diabetes Awareness Month og 14. november er World Diabetes Day. Ifølge American Diabetes Association har næsten halvdelen af ​​alle amerikanske voksne diabetes eller prediabetes. Men de fleste forstår ikke den langvarige byrde af denne kroniske sygdom eller det 24/7 arbejde, der kræves for at klare det.

Kelsey Stewart er en normal 14 årig pige. Hun er på pom-holdet på Lubbock Cooper High School og arbejder hårdt i skolen. Hun har også type 1 diabetes.

Stewart blev diagnosticeret med denne kroniske sygdom, da hun kun var ni. Hun og hendes familie måtte finde en ny normal, en hvor tæller carbs og test blodsukkeret var en daglig rutine.

‘Det er meget skræmmende, og efter fem og et halvt år bliver jeg stadig følelsesladet,’ sagde Melissa Stewart, Kelsey Mother. ‘Det er ikke noget, du vil se dit barn gå igennem nogensinde. Jeg ville ønske, at der var en kur mod denne sygdom, jeg ved, at der er, vi skal bare finde den.’

I Moncler Outlet Online løbet af november Moncler Outlet måned opfordrer den amerikanske diabetesforening alle til at tage stilling ved enten at blive advokat, dele deres historier om deres kamp eller donere til foreningen for at finde en kur.