Lokal Teenager Gendannelse fra Hjerneskade

Lokal Teenager Gendannelse fra Hjerneskade

‘Han ramte hovedet, så han led massivt hjerne trauma. Han brudte mange af knoglerne i ryggen af ​​hovedet omkring hans øre, hans øje. Han bustede sin milt. Det måtte komme ud,’ sagde Taylor. ‘Han brækkede begge hans nyrer, men de håber de vil helbrede.’

Efter at de havde hørt, fløj hans forældre og to ældre brødre ud næste dag og har siden været siden siden. Evan er ikke fuldt bevidst, men har åbnet sine øjne og kæmper for at blive tilbageholdt.

‘Min søster og hendes mand og hans brødre Billige Moncler Jakke Herre har været nødt til at tilbageholde ham fysisk, hvilket har været ekstremt dræning Billige Moncler Jakke Herre følelsesmæssigt,’ sagde Taylor. ‘Det er bare virkelig svært at se nogen, du elsker sådan.’

Desværre er dette kun begyndelsen på en lang vej for at komme sig til Evan.

‘Jeg formoder, at det vil være flere uger før han er tilbage, og de har allerede fortalt hende, at han skal være indlægget et sted for sandsynligvis omkring to måneder, mindst en måned, men nok to måneder med intensiv rehabilitering og terapi og den slags tynde’ Sagde taylor ‘Så den virkelig dyre del desværre’

Evan venner og fællesskab har reageret.

‘Jeg tror virkelig der ingen måde, Evan kunne have gjort dette alene,’ sagde Taylor. ‘Han gjorde det, men han gjorde det ved hjælp af alle disse mennesker tilbage her, der virkelig tror på ham og hans magt til at komme sig.’