Lokalbefolkningen gear op til endelig valg push

Lokalbefolkningen gear op til endelig valg push

WINCHESTER På mindre end to uger, den 7. november, går Virginians til afstemningerne for at vælge statewide lederskab Moncler Jakke Dame og et fuldt delegerethus.

Som Gov. Terry McAuliffe kan ikke tjene to på hinanden følgende vilkår, pr. Statslov, løber den demokratiske kandidat Lt. Gov. Ralph Northam mod republikansk kandidat Ed Gillespie og den libertariske nominee Cliff Hyra for at lykkes ham.

Sen. Jill Vogel, R Upperville, er med den demokratiske nominere Justin Fairfax for at lykkes Northam som løjtnant guvernør, mens advokatchef Mark Herring kører til genvalg mod GOP nominee John Adams.

Alle 100 medlemmer af Delegationshuset er også op til genvalg.

Lokalt trækker arrangørerne ind i den sidste hektiske strækning af en kampsæson, der har trukket national opmærksomhed.

For Charolette Eriksson, Stephens City, arbejder arbejdet med arbejdet og udvalget for at handle på den inspiration, der tvang hende til at kaste sin første stemme til tidligere præsident Ronald Reagan.

‘Friheden. Værdsætter livet. Mindre’ Hvad kan regeringen gøre for dig ‘og mere, hvad vi kan gøre for os selv.’

Eriksson, 55, canvasses med sin søn, Robbie, 16, en junior på Sherando High School, der praktiserer med det republikanske parti Virginia. Hun sagde, at hun stærkt er uenig med aktionerne i den nuværende guvernørlige administration, som blandt andet har indikeret, at ‘det er OK for fanger til at stemme’. Hun sagde, at hun ser, at administrationen fungerer ukonstitutionelt uden tilladelse. de fortsætter bare med at gøre disse ting. ‘

Eriksson sagde, at ‘principperne’ i det republikanske parti har været med hende ‘lige siden jeg kunne stemme’. Hun ønsker ‘fuld støtte fra militæret’ og streng overholdelse af statens forfatning.

Eriksson sagde også, Moncler Outlet at hun mener, at ‘lavere skatter’ vil skabe mere velstand i Commonwealth. ‘Hvis vi har flere penge i vores lommer, så vil økonomien vokse.’

Abby Varricchio, 16, kalder det ‘magten til at aktivere mig selv.’

Abby, en junior i Millbrook High School, der har interneret for Rep. Barbara Comstock, R 10th, mener ‘mindre regulering giver det enkelte individ’ og ‘forandring starter i dit samfund.’

Hun sagde, at hun er fan af både Comstock og Vogel og håber at se flere kvinder i politik.

‘Jeg’ er klar til at se det stærke lederskab, især fra en kvinde. ‘

Abby sagde også, at hun ville tilskynde flere unge til at være involveret. ‘Du kan aldrig være for ung [for politik]. Det er noget, der er så fundamentalt for vores land.’

For Bill Fuller er det demokratiske parti den eneste store politiske institution, der skaber en reel positiv forskel i amerikanernes liv, uanset om de er klar over det eller ej. Det forhindrede ham ikke i at føre et velstående og indflydelsesrige liv, men han var klar over, at han ikke kunne have forvaltet det alene.

‘Forventningen var anderledes,’ sagde Fuller en lokal demokratisk arrangør om hans tidlige liv. Hans mor fortalte ham: ‘Du kan ikke gå til minerne, du skal bare gå i skole.’ Han ville være det eneste medlem af en stor familie at gå på college; hvad er nu West Virginia Division of Rehabilitative Services betalt for en all inclusive ride for sin grad i socialt arbejde fra West Virginia University. Senere ville han arbejde for Grafton School i Winchester, tjene en MBA fra Shenandoah University og afslutte ph.d.-studier på VCU i Richmond. Resten af ​​sin karriere fik ham til at rejse til staten og fortalte om handicapreform, især i boliger. Gennem dette sagde han, at han har set det demokratiske parti arbejde for at fremme de slags muligheder, der trak ham ud af kulland, og han har set det republikanske parti blokere dem.

For eksempel sagde Fuller han tilbragte tid lobbying Generalforsamlingen at vedtage love tvingende byggefirmaer at gøre en lille procentdel af enheder i nye single-familie bolig udviklinger tilgængelige for handicappede. Demokrater var om bord, men republikanerne dræbte det til bygningslobbyen. ‘Det er svært at få den slags. lovgivning gennem en republikansk kontrolleret generalforsamling. ‘

Regeringens punkt, Fuller sagde, er at sørge for borgerne, hvad det ikke kan give sig selv på en fornuftig måde, herunder grundlæggende behov, høje uddannelsesstandarder og et velforvaltet og rationelt forsvar. Dette giver alle, siger han, fordi folk, der ikke behøver at leve i frygt for ting som medicinske regninger og nyttebetalinger, er fri til at yde større økonomiske bidrag til samfundet, snarere end at kæmpe gennem frustrationerne af fattigdom. Bush, der underskrev amerikanerne Med handicaploven, da det kom til ham fra en demokratisk kongres. Men Fuller har intet håb om, at det moderne republikanske parti har evnen til at vedtage eller endda forestille sig lovgivning, der rent faktisk vil hjælpe folk.

‘Jeg garanterer dig, med et demokratisk flertal [i delegeredehuset], vil du se store sociale forbedringer.’

Det er hvad Kate Simpson, en anden demokratisk arrangør i byen, kaldte, ‘Pro People.’ Ved 59 sagde Simpson, at hun er så aktiv i politik som hun nogensinde har været gennem sin sociale gruppe Active Citizens Winchester og andre lokale progressive samfund.

‘Jeg’ er finansielt konservativ. Jeg vil ikke have noget spild af penge. Men jeg vil have penge til de mennesker, der har brug for et ben op. ‘

Med dette valg ser Simpson vigtige kampe for miljøet, reproduktive rettigheder og partisan gerrymandering kommer til hovedet. ‘Vi’ sætter al vores muskler i Det Demokratiske Parti nu. ‘

Mark Anderson, en lokal libertarianske leder, indrømmer at hans parti er ‘ofte glemt’.

Det burde ikke være, selvom Anderson sagde, i hvert fald ikke af nogen, der ønsker regeringen ud af deres liv. Både demokrater og republikanere ‘vil styre noget aspekt af dit liv,’ sagde han.

Hyra, Anderson sagde, er den eneste kandidat mod privatejede naturgasrørledninger, der foreslås at bringe fracked gas over de vestlige bjerge på grund af regeringens brug af nærliggende domæne til at tage privat jord til det formål. Fracking er en metode til udvinding olie eller gas fra jorden ved at tvinge højtryksvæske i borede huller i underjordisk sten.