Lokalbefolkningen reagerer på intensiverende kamp over fremtiden for sundhed ca

Lokalbefolkningen reagerer på intensiverende kamp over fremtiden for sundhed ca

NY ORLEANS, LA (WVUE) Da republikanere og demokrater passer til et helt udslag på Capitol Hill over fremtiden for den overkommelige omsorgslov, har hundredtusinder i Louisiana en interesse i det endelige resultat. ‘Det hjælper mig en meget, det gør det bare mere overkommeligt. Jeg betaler stadig betydeligt, men støtten hjælper, siger Jessi Vojt, der har forsikring gennem den føderale sundhedsreformlov. Den kommende præsident, Donald Trump, løfter han vil ophæve præsident Barack Obama underskriver et stykke lovgivning og erstatter det. Den republikanske kontrollerede kongres har sin ryg. ‘Vi skal arbejde hårdt hver dag for ikke blot at ophæve Obamacare, men at erstatte det med reformer, der rent faktisk sætter patienterne tilbage med ansvaret for deres sundhedsmæssige beslutninger , der faktisk fokuserer på at sænke omkostningerne og øge adgangen til sundhedspleje, sagde House Majority Whip, Steve Scalise, R Metairie. Der var duellerende møder på Capitol Hill onsdag, da præsident Obama mødtes med demokrater for at opfordre til øen kæmper hårdt for at redde loven, og republikanerne mødtes med vicepræsident elg mike pence om deres plan om at ophæve det.Scalise deltog i en pressekonference bagefter, hvor republikanerne sagde at erstatte loven er en topprioritet. ‘i min stat i Louisiana over 25 procent forøges, at familier betaler og højere omkostninger til sundhedsvæsenet på grund af de brudte løfter i denne lov, siger Scalise. Vojt indstillet til en podcast på forsikring, da hun gik langs Esplanade Avenue onsdag eftermiddag. Hun er bekymret for, at hun kunne blive negativt påvirket af den planlagte afvikling af den nuværende lov. ‘Hvis markedspladsen skulle gå tilbage til højere satser eller ikke dække folk med eksisterende betingelser, ja, det ville det være Vojt.Michael Griffin, administrerende direktør for Døtre med Charity of Services i New Orleans ser først og fremmest virkningen af ​​loven på den tidligere usikrede. ‘Medicinsk pleje, tandpleje, mental sundhed, adfærdsmæssig sundhed, alt dette er steget i vores faciliteter, sagde han.’ Er der måder at det skal være bedre? Ja. Er der ting, vi skal ændre for at styrke det, for at forbedre det? Ja. Så lad os arbejde sammen for at få det til at ske, sagde Susan Todd, administrerende direktør for 504 HealthNet. er bekymringer for, at der kan være et hul i dækningen mellem en ophævelse af ACA og lovudskiftningen. ‘Jeg tror virkelig, at der vil være nogle muligheder for dækning at blive broet og for ikke at være kløften, men hvis der er det kunne være katastrofale 550.000 mennesker, der har enrolle d både på markedspladsen og i Medicaid, sagde Griffin. ‘Det er en bekymring, men jeg er håb. Jeg forsøger at holde håb om, at folk, som vi har valgt, hvem vi har overdraget os til at tage sig af vores mest sårbare borgere og beboere i dette samfund, at de vil anerkende det, det er det vigtigste og sætte det først, sagde Todd. Sundhedspleje leverandører og sundhedsplejeforvaltere siger, at det er en stor fordel at have flere af befolkningen adgang til tidlig sundhedspleje end ikke. ‘Virkeligheden er uforsigtede, de forsinker pleje, de bliver syge, de kan ikke gå på arbejde , sagde Todd. ‘Primær pleje og forebyggelse reducerer virkelig omkostningerne på lang sigt, siger Griffin. Todd opfordrer indtrængende personer i den økonomiske omsorgslov til fortsat at Moncler Outlet Online betale deres præmier og lade deres kongresmedlemmer vide vigtigheden af ​​at bevare dækningen uden afbrydelse. 31. januar er den endelige dag til at tilmelde sig denne periode.Republikanerne sagde, at deres planer sigter mod at hjælpe amerikanere, ikke såre dem. Herrediens kontor: Tilsyneladende narkotikaaftale Moncler Outlet fører til anholdelser i Plaquemines ParishSheriffs kontor: Tilsyneladende narkotikaaftale l eads at arrestere i Plaquemines ParishPlaquemines Parish deputerede har arresteret flere mennesker, der blev skudt lørdag aften i Ironton.Since Valentinsdag skydning på en high school i Florida svarede Louisiana retshåndhævelse i gennemsnit på næsten fire trusler om dagen.