Lokale Arbejdsgivere Adresse Arbejdsstyrke Udfordringer på Solutions Series

Lokale Arbejdsgivere Adresse Arbejdsstyrke Udfordringer på Solutions Series

‘Vi bevæger os ind i en periode med virkelig langsom arbejdsstyrkevækst, hvilket betyder, at det Moncler DunJakke vil være svært at finde arbejdere til at udfylde de job vi har, og at noget, der kun er resultatet af vores demografiske befolkning, der aldres,’ sagde Brower.

At finde løsninger på denne truende udfordring var formålet med serien.

‘Min besked til folk i dag var, at vi flyttede ind i denne periode, hvor arbejdsgiverne bliver nødt til at blive mere og mere kreative om, hvordan de finder medarbejdere og hvordan de holder medarbejderne,’ tilføjede Brower.

Smith siger, at løsningerne vil komme med udfordringer.

‘Vi lever i en region, hvor vi har meget højt talentfulde individer, der kører meget store faciliteter og tungt udstyr, fastsætter disse ting, og så disse aren job kan du gå væk fra gaden og tage,’ sagde Smith. ‘Vi kan ikke længere bare afhænger af gymnasiet graduering satser at fylde arbejdsstyrken. ‘

Der er dog Moncler Outlet løsninger, som samarbejder med industripartnere og ser på underbevarede dele af befolkningen.

‘Vi skal flytte dem ind gennem tilpasset træning og andre programmer, vi kan udvikle, der skal give dem de færdigheder, de har brug for,’ sagde Smith. ‘Jeg tror fremtiden er lys for folk der har de rigtige færdigheder.’