Lokale beboere kæmper for forskning i type 1 diabetes

Lokale beboere kæmper for forskning i type 1 diabetes

Moorpark bosiddende Hannah Giffin, 21, har rejst mere end $ 70.000 til diabetes forskning. Hun blev diagnosticeret med type 1-diabetes i alderen 11. Hun praktiserer hendes drab på Harley’s Valley Bowl, hvor en Bowling for Cure-begivenhed finder sted den 9. september.

CHUCK KIRMAN / STAREN

Moorpark bosiddende Hannah Giffin får et knus fra sin far, Eric Giffin. Hun har rejst over 70.000 dollar til diabetesforskning i de seneste år. Hun blev diagnosticeret med Type 1-diabetes i alderen 11. Hun er hos Harley’s Valley Bowl, hvor en Bowling for Cure-begivenhed finder sted den 9. september. (Foto: CHUCK KIRMAN / STAREN) Hannah Giffin er kommet lang måde siden hun blev diagnosticeret med type Moncler Outlet I diabetes i alderen 11 år.

I dag studerer den 21-årige Moorpark resident for retsmedicinsk psykologi, der tjener på personale i en diabeteslejr for børn og øger bevidstheden om sygdommen gennem hendes fortalelse med Juvenile Diabetes Research Foundation.

‘Vi kæmper for en kamp hver eneste dag, som ingen ser,’ sagde Giffin. ‘Vores sygdom er usynlig for offentligheden, men det betyder ikke, vi skal sidde på sidelinjen og se livet forbi.

‘Denne sygdom kan gøre mig svag og træt utallige gange, men jeg kæmper for mit helbred på måder de fleste ikke forstår,’ tilføjede hun. ‘Og jeg vil fortsætte med at gøre det, indtil der er en kur.’

Næste måned vil den årlige Bowling for Cure finde sted på Harley’s Valley Bowl i Simi Valley. Alle proceeds vil gå til Juvenile Diabetes Research Foundation for at hjælpe med at finansiere forskning til en Billige Moncler DunJakke kur.

‘Optimistisk vil vi gerne bryde markeringen på $ 4.000,’ sagde Ted Dahl, Giffins bedstefar. Han har været med at hjælpe med fundraiser siden den første for syv år siden.

Dahl sagde, at der er tre mål med Sept. 9 begivenheden: at rejse penge, for at øge bevidstheden om type I diabetes og ‘vi håber, at alle deltager finder arrangementet behageligt, værdigt og noget, de gerne vil deltage i igen næste år og til bring andre med dem. ‘

Penge hævet vil også hjælpe med at betale for udviklingen af ​​enheder, der kan bidrage til at gøre dagligdagen lettere med type 1, siger Giffin.

‘Takket være organisationer som Juvenile Diabetes Research Foundation er vi tættere på den kunstige pankreas end nogensinde før,’ sagde hun. ‘Det er noget, der får det til at virke som om diabetes er en ting fra fortiden. Indsamlingen afholdes hvert andet år.

Blandt dem, der deltog i dette års begivenhed, var 6-årige Madison Gallo, Camarillo. Hun blev udvalgt ud af 1.300 ansøgere til at repræsentere Californien.

‘Type 1 diabetes er svært, men jeg får hjælp fra min familie og sygeplejersker i skolen’, sagde Madison før konferencen den 24. juli 26. Jeg håber forskere finder en kur. ‘

I begyndelsen af ​​næste år vil fondet sponsorere TypeOneNation i Goleta. 21. Januar på Deckers Outdoor Corp., 250 Coromar Drive, vil arrangementet featureinspirational og pædagogiske aktiviteter for type 1 diabetikere og tilbud om emner som ernæring, fitness, partnerskab med skoler og de psykosociale aspekter ved at have sygdommen.

Dahl sagde, at mens type 1-diabetikere sandsynligvis altid behøver at styre deres sygdom og ofte teste: ‘Hvem ved, hvad disse fantastiske forskere vil komme op med?’

For nylig godkendte Food and Drug Administration det, der kaldes et lukket kredsløbssystem, der forbinder en kontinuerlig blodglukosemonitor med en insulinpumpe, så insulin administreres automatisk, siger Dahl.

‘Dette er ved at komme tæt på hvad der kan betegnes som en kunstig bugspytkirtel,’ sagde han. ‘Hannah er på venteliste for dette nye system. Juvenile Diabetes Research Foundation har været med til at finansiere forskning, der fører til denne udvikling.’

Giffin er i øjeblikket på en Medtronic 630G pumpe, ’som er den samme lige før deres helt nye 670G, som er et partielt lukket kredsløbssystem, som er meget spændende for diabetes verdenen,’ sagde hun.

Den nye pumpe justerer insulinudgivelsen hvert femte minut, baseret på sukkerindhold, for at holde diabetikeren i målområdet hele dagen og natten, sagde Giffin.

‘Det har også en automatisk lav afbrydelse, der automatisk slukker insulinforsyning 30 minutter, før du når blodsukkeret, du indstiller, og genstarter automatisk leveringen, når dit sukkerniveau genopretter,’ sagde hun.

Da Giffin blev diagnosticeret med type I-diabetes i 2007, sagde hun, at hun kun ændrede sit liv ‘lidt’, fordi hendes far, Eric, også har type I.

‘Jeg voksede op omkring det,’ forklarede hun. ‘Det var ikke denne fremmede, skræmmende ting, der blev skubbet ind i mit ansigt. Her er min dadstrong, uafhængig, arbejder, levende. Hvis han kan være en normal person og en far med dette, hvorfor kan jeg ikke være den samme Hannah jeg var dagen før? ‘

Hun sagde den største misforståelse om type I diabetes er, at sygdommen er forårsaget af at spise for meget. Da hun blev diagnosticeret, vejede hun mindre end 70 pund.