Lokale boksere skinner på årligt arrangement Medicine Hat News

Lokale boksere skinner på årligt arrangement Medicine Hat News

gik rigtig godt, sagde Medicine Hat Boxing Club hovedtræk Kerry Fahlman. havde et rigtig godt svar fra klubberne fra fjerntliggende, og vi så nogle gode hold ud i år. Vi hørte ikke andet end gode ting fra trænerne, tilskuerne og krigerne om kvaliteten af ​​kampene. Arrangementsagere fra British Columbia, Manitoba, Saskatchewan og Alberta rejser til Hat for at deltage i arrangementet, og Fahlman siger, at de lokale krigere havde en solid weekend i ringen.

Efter at de to kampe udskiftede slag gennem to runder, havde Moncler Outlet Online Lacroix et ekstra skridt i løbet af den tredje og sidste ramme, hvor Martinez blev slået ned med en split beslutning Billige Moncler Outlet søndag eftermiddag foran mange venner, familiemedlemmer og tilhængere.

føler sig godt efter den ene, sagde Lacroix efter kampen. var en hård kamp. Jeg kæmpede ham for et par uger siden og vandt med enstemmighed. Denne gang vandt jeg af split. Jeg kunne helt sikkert have gjort nogle ting for at gøre kampen ikke så tæt, men han kæmpede rigtig godt og kom ud hårdt.