GGG overlader Jacobs i tæt enstemmig beslutning

GGG overlader Jacobs i tæt enstemmig beslutning

NEW YORK (AP) Udmattet ud over alt, hvad han følte i ringen, kunne Gennady Golovkin næppe løfte sin samling af titelbælter.

Danny Jacobs mente, at de burde have været i hans besiddelse.

Golovkin oversvømmede Jacobs i et fantastisk 12 runde forsvar af hans mellemvægt titler lørdag aften. Begge krigere er knockout artister, men denne gik afstanden første gang GGG har ikke haft en KO i 24 kampe, og hans første gang går 12 runder. Den Kasakhiske vandt 115 112 på to dommere ‘kort og 114 113 på den anden.

AP havde det 114 113 for Golovkin.

‘Jeg giver Gennady en 7 1/2 eller en 8 ud af 10,’ sagde hans træner, Abel Sanchez. ‘Daniel’s athleticisme var meget stærk i aften. Gennady ’s nøjagtighed var ikke helt som pin point. ‘

I langt den hårdeste kamp i hans stjernekarriere blev Golovkin ofte stymied af Jacobs skifte til en venstrehåndet stil. Men en række hårde rettigheder i løbet af kampen var næppe nok til at bringe hans rekord til 37 0.

‘Daniel gjorde et rigtig godt arbejde,’ sagde Golovkin. ‘Daniel er min favorit fighter. Jeg kan ikke ødelægge ham.’

Han gjorde det ikke, i modsætning til så mange andre modstandere, der følte GGG’s raseri.

‘Jeg troede jeg vandt det med mindst to runder, minimum’, sagde Jacobs, med navnet Miracle Man, efter at han overvandt knoglekræft i 2011 12 for at vinde 10 lige kampe. ‘Jeg følte at jeg var nødt til at vinde den 12. runde for at sikre.’

Han vandt det på to af de tre kort, men det var ikke nok, måske fordi han blev slået ned i fjerde runde, der gik til Golovkin 10 8 på alle tre kort.

Stadig, med Madison Square Garden reverberating fra chants af ‘Triple G’ eller ‘JACOBS’, kunne ingen være sikker på resultatet lige indtil den endelige slag.

‘Dette er boksning, jeg har brug for beslutningen,’ sagde den 34 årige Golovkin. ‘Jeg tænkte ikke at jeg havde brug for den 12. runde for at vinde kampen. Dette var min første test på 12 runder. Jeg havde brug for en kvalitetskamp, ​​ikke kun den 12. runde. ‘

Jacobs er 32 2 og tabte sin WBA-krone til GGG i HBO pay-per-view kort.

Golovkin, verdensmester siden 2010, er 5 0 i haven, som han kalder et ‘andet hjem’. Men Jacobs, fra Brooklyn og mærkeligt en repræsentant for den konkurrerende arena, Barclays Center, testede ham mere end nogen har.

Golovkin holder sin WBC og Moncler Outlet Online WBO krone IBF bæltet var ikke på spil, fordi Jacobs hoppede over, Moncler DunJakke at organisationens kampdag vejer ind. I horisonten for GGG kunne være det ubehagelige møde med Canelo Alvarez, hvis den mexicanske vinder sin kamp i maj mod Julio Cesar Chavez Jr.

‘Selvfølgelig er jeg klar til at kæmpe med Canelo. Selvfølgelig vil jeg have den kamp,’ sagde Golovkin. ‘Jeg er som et dyr for den kamp.’

Men der er en anden mulighed, indrømmede GGG.

‘Jeg vil give Danny Jacobs en chance for en rematch.’

Tidligere har Thailands Srisaket Sor Rungvisai bedømt tidligere ubesejrede romerske ‘Chocolatito’ Gonzalez, der slog ned Nicaraguana i første runde, blodede hans ansigt med en utilsigtet hovedstump i den tredje og derefter vinde en flertalsbeslutning for WBC super flyweight championship.

Begge mænd gik til hospitalet for observation efter den onde kamp.

Selvom Sor Rungvisai blev docket et punkt i den sjette runde til en anden hovedstump, var der flere i den brutale bout, han aldrig støttede sig. Han angreb ubesværet skåret over Gonzalez højre øje, der tydeligt blev hæmmet af blodet, der strømmer ned i hans ansigt. Udfordreren bragte kampen i øjnene ‘af dommerne gennem de sidste runder.

I kun hans anden kamp uden for Asien blev Sor Rungvisai forbedret til 42 4 1 med 38 knockouts. Gonzalez, betragtes som et af de bedste pund for pundkæmper i sporten, er 46 1.

En dommer havde kampen selv på 113 113. De to andre gav thailandsken noden 114 112 i den actionfyldte kamp.

En soldatmængde på 19.939 styrket kraftigt beslutningen.

AP havde det 115 113 for Gonzalez, der har haft en slags verdens titel siden 2008.

Gonzalez gik ned fra en hård lige til kroppen i åbningsrunden, men han tog derefter anklage, selv efter at hans ansigt vendte sig til en blodig maske i mellemrundene. Sor Rungvisai landede dog nok slag og bevægede sig godt nok til at holde fast i det.

Og så blev thailandens overraskelsesbeslutning til trods for at være afgørende, med Gonzalez landende 441 til 284.

Tidligere udpegede Carlos Cuadras kollegaen David Carmona i en super flyvekamp.

Både fra Mexico City, Cuadras og Carmona kom fra nederlag. Der var heller ikke særlig skarp lørdag aften, og beslutningen udgjorde en lusty runde af boos fra mængden.