GHS split titler

GHS split titler

GLASGOW Bowling Green og Greenwood High Schools hver vandt et par mesterskab kampe fredag ​​på den sidste dag i Region 4 Tennis Tournament på Barren County High School.

The Purples ‘Jeff Austin og Chris Boling vandt drengene’ doubles matchup, mens Elizabeth Penn og Beth Henry råbte i pigernes ‘double final’. I mellemtiden vandt Greenwood søskende Beck og Cassie Pennington hverdagsfinalerne for singler og piger. Wells og Matthew Bunning. Trojans duoen tog en 7 5 led efter et sæt, kun for at se Austin og Boling kamp tilbage for at tage det andet sæt 7 6 og den tredje 6 2.

21/2 timers kamp sluttede, da BG brækkede en 30 30 binde i det sjette spil på Bolings ’short volley, hvilket håndjernede Bunning på nettet. På næste runde sejlede Wells’ Løbe sig ind i backcourt lige så bredt for at afslutte dagen .

‘Vi var virkelig nødt til at kæmpe hårdt gennem det andet sæt,’ sagde Boling. ‘Det gik ned til en tiebreaker, og vi kom ud på toppen og så hjalp de nye bolde i det tredje sæt helt sikkert os. Vi kom ud ganske stærkt, forsøgte at spille vores spil og det fungerede.

Drenge ‘doubles match gik godt ind i twilighten, og de var de eneste spillere tilbage efter at Henry og Penn satte Greenwoods Jessica Adams og Ashley Edwards væk.

BG Twosome vandt det første sæt og gik op 5 2 i anden før Adams og Edwards gjorde et sent rally for at komme inden for 5 4.

Men Henry og Penn, den forsvarende region champs, blev vundet og vandt på deres sidste to punkter af natten på GHS savner for en 6 2, 6 4 sejr.

‘Awesome’, sagde Henry. ‘Vi var region champs sidste år, så vi var på vej mod det i år. Vi blev bange (under det andet sæt). Vi bliver nervøse under pres.’

Denne konkurrence sluttede godt efter dagen åbnet med Beck Pennington tage ud Bowling Green s Will True.

Pennington, en sophomore, var lige for fysisk overvældende for den ottende grader True. Penningtons hårde tjener gør aldrig, at True bliver afgjort, og kampen sluttede passende nok på en af ​​Penningtons mange esser.

‘Jeg kendte (rigtig) en god backcourt-spiller, så jeg ville bare holde pointene så hurtigt som muligt bare bare angribe nettet,’ sagde Pennington. ‘Jeg har praktiseret (min tjeneste) i et stykke tid hele året og det betaler sig engang lidt. Jeg føler mig lettet over at få det over med, og jeg er begejstret for at gå til stat. ‘

Mens Pennington var færdig med True, havde han masser af tid til at gå i gang med at se hans barn søster foråret sin anden forstyrrelse af ugen. Greenwood ottende grader havde allerede sendt onsdag den anden anden podede Aspen Edwards fra Metcalfe County hjem. På fredag ​​forstyrrede hun holdkammerater og nr. 1 frø Jacqueline Otis 6 3, 6 3, på trods af at de slog 2 1 i begge sæt.

‘Det føles godt. Det føles rigtig godt,’ sagde Pennington med et grin. ‘Det følte mig lidt nervestativ. Jeg vidste godt, hvad jeg skulle gøre med hende, fordi jeg har ramt med hende i praksis, så vi begge havde en følelse af, hvad vi gjorde. Moncler Udsalg Jeg gik bare mere til mine mål og forsøgte ikke at buste bolden for meget. ‘

Alle 12 spillere, der spillede fredag, havde allerede kvalificeret sig til 2010 KHSAA State Tennis Tournament, startende torsdag i Lexington på Boone Billige Moncler Jakke Herre / Downing Tennis Center på campus ved University of Kentucky.