Giants kæmper hjemme

Giants kæmper hjemme

‘Det betyder ikke noget, hvad der sker, hvis vi ikke lægger vores spil op og spiller bedre her hjemme. Det kommer ikke til at være noget, der sker med de andre klubber. Så vi skal bare kontrollere hvad vi kan, og det er sådan vi spiller. ‘

Philliesne gik ind i lørdagens spil 14 spil under .500 og langt fra playoff-strid.

Bochy sagde, at jøderne kan bruge holdene værre end dem som en måde at holde tingene i perspektiv i de hårde tider.

‘Du håber spillerne indser det,’ sagde Bochy. ‘De gør her, fordi mange klubber ville elske at være i denne position. Det er det du spiller for, det er det du kæmper for.

‘Tildelt, ting har ikke været godt, men vi er stadig inden for slående afstand og selvfølgelig er vi derhen med det vilde kort, som vi ikke kan lide at tale om lige nu.’

Anden baseman Joe Panik er 14 til 36 i sine sidste 10 spil. Han har gået sit gennemsnit til .264 under det varme strejf.

‘Han er bare ved at blive komfortabel her,’ sagde Bochy. ‘Han har en god, kort sving. Han har gjort et godt stykke arbejde på anden base.’

Hvis jægerne er på udkig efter positive tegn, hvad med det faktum, at 26 af deres endelige 41 spil er imod hold med tabende optegnelser.

De 26 er mod Phillies, Cubs, Rockies, Diamondbacks og Padres. De 15 andre spil er imod borgere, bryggere, tigre og dodgers.

Tim Hudson er winless i sin fortid fire starter, med tre af dem der resulterer i tab på hans storbog.

Han går ind i dagens kamp med en 8 9-rekord. Han ville være velinformeret til at være særlig opmærksom på Phillies første baseman Ryan Howard, som er 22 til 67 med syv hjemløb og 17 RBI mod Hudson for sin karriere.

Couldn slukke spillet efter Phillies scoret to i tiende, selvom jeg vidste (som mange af jer), havde vi ingen chance for at binde eller vinde en tur (og det var Billige Moncler Sale 1:48 i øst efter den sidste ud ). Jeg blev ramt Moncler Outlet Online af det tankevækkende blik på Posey ansigt, efter at han havde grundlagt ud for det andet på, hvad der ville have været bold fire. Ja, Buster vi skal være et playoff-hold, du skal lede os der. Du linchpin. Du lederen. Træd op, vis lidt lidenskab og entusiasme, og hæv dine holdkammerater til deres højeste niveau. Start nu.

Tak. Jeg forstår det ikke. Medmindre Train Bust mener Ishi vil være på vores bænk som en stor flagermus for 2015. Ingen værdi overhovedet i huslejer. Hvis Ishi rammer godt, bliver han i 2015? Det tvivler jeg på. Hvis han fejler? Han gik alligevel rigtigt, så hvad værdien? Forsøger at hjælpe med at vinde et spil? Bare Duvall kan også. Eller Mini eller C Dominguez. Eller Susac ved 1B.

Jeg ser hellere Heston end Peavy. Helt seriøst.

Ikke fordi Peavy har gjort noget galt. Han er en solid krukke. Pretty much, kinda. Men vi har brug for en 4 for 2015. På den billige ville hjælpe lige nu?

Jeg ser den samme menneskemængde har besluttet, at det endnu en gang er underholdende at smadre ud mod mig. lol. Hvordan forudsigelig. Ja, som en eller anden måde er jeg årsagen til, hvad der er lyst til Giants.

Dårlig baseballing var en betegnelse, Alex brugte. Uanset hvad det beskrivende ord er for at narre mig med en hypotetisk handel med Ruth Buzzi for Babe Ruth? Det er ikke humor. Train Bust var mit begreb for mig at være ked af det, fordi jeg er fan og vil have det bedre. Jeg kan bestemt ikke politi grammatik eller stave her, og jeg forsøger at fortælle andre, hvad de kan, kan eller skal skrive her. lol.

Wow. Et udvalg af få GE-bloggere burde virkelig være stolte, tage del i, hvordan du tror, ​​du repræsenterer jøderne og dit formodede fandom. Måske handler det slet ikke om det, det er bare en uhyggelig avenue for dig at smelte ud på folk uden konsekvens.