Giffords at afgå fra kongressen i denne uge

Giffords at afgå fra kongressen i denne uge

Den demokratiske kongreskvinde blev skudt i hovedet i januar, da hun mødtes med bestanddele udenfor et supermarked i Tucson, Ariz. Mens hendes opsving har virket bemærkelsesværdig, siger hun på Facebook, at hun har mere arbejde at gøre for at komme sig, og det er bedst hos hende Angiv, om hun trækker sit sæde i huset.

Giffords lovede at returnere offentlig service.

‘Jeg vender tilbage, og vi vil arbejde sammen for Arizona og dette store land,’ sagde hun.

I den to minutters video opfordrede Giffords sine kolleger i kongressen til at arbejde på tværs af partielinjer.

‘Der er sket meget i løbet af det sidste år,’ sagde hun. ‘Vi kan ikke ændre det. Men jeg ved om de spørgsmål, vi kæmpede for, vi kan ændre tingene til det bedre.’

Hendes optagelse førte til en foruroligende national debat om superladet retorik i politiske kampagner.

Giffords vil indgive sit opsigelsesbrev senere i ugen til House Speaker John Boehner og Arizona Gov. Jan Brewer, sagde hendes personale. Husets plads, med et valg valgbart i juni. Brewer siger, at hun officielt kan indstille en tidsplan for det særlige valg efter Giffords formelt indgiver et opsigelsesbrev.

Før hun forlader kontoret, vil Giffords afslutte hendes kongres på dit hjørne arrangement, der blev afbrudt af en pistoler den 8. januar 2011, sagde hendes personale. I en privat samling i Tucson møder Giffords nogle af de mennesker, der var på den begivenhed.

Hun vil også møde og takke repræsentanter for hendes rådgivende råd og andre, der har arbejdet med hende om spørgsmål af betydning for hendes bestanddele.

Som en af ​​hendes sidste handlinger som kongresmedlem, vil Giffords deltage i Unionens tale tirsdag aften på Capitol.

Transskription udgivet af opsigelsesmeddelelse

Her er et komplet transkript af kongresvideoens video besked:

‘Arizona er mit hjem, det vil altid være. Der er sket meget i løbet af det sidste år, vi kan ikke ændre det.’ Men jeg ved om de problemer, vi kæmpede for, vi kan ændre tingene til det bedre. Jobs, grænsesikkerhed, veteraner. kan gøre så meget mere ved at arbejde sammen.

‘Jeg husker Moncler Outlet Online meget ikke fra den frygtelige dag, men jeg vil aldrig glemme den tillid, du placerede i mig for at være din stemme. Tak for dine bønner og for at give mig tid til at komme sig. Jeg har mere arbejde at gøre på mit opsving, så at gøre hvad der er bedst for Arizona, vil jeg gå ned i denne uge.

‘Jeg bliver bedre. Hver dag er min ånd høj. Jeg vender tilbage og vi vil arbejde sammen for Arizona og dette store land.’ Mange tak. ‘

Reaktion fra politiske ledere, andre streams i

Præsident barack obama

‘Gabby Giffords belyser det allerbedste af, hvad den offentlige service skal være. Hun beundrede universelt for kvaliteter, der overskrider parti eller ideologi et engagement i retfærdighed, en vilje til at lytte til forskellige ideer og en utrættelig forpligtelse til arbejdet med at fuldende vores union. hvorfor folk fra Arizona valgte Gabby at tale og kæmpe og stå op for dem. Det der førte hende til et supermarked i Tucson sidste år, så hun kunne bære deres håb og bekymringer over for Washington. Og vi ved, det er med hendes interesser bestanddele i betragtning af, at Gabby har truffet den hårde beslutning om at træde ned fra kongressen.

‘I det sidste år har Gabby og hendes mand Mark lært os håbens sande betydning i forhold til fortvivlelse, beslutsomhed i lyset af utrolige odds, og nu selv efter at hun kommer så langt, viser Gabby os, hvad det betyder at være uselvisk såvel.

‘Gabby munter tilstedeværelse vil blive savnet i Washington. Men hun vil forblive en inspiration for alle, hvis liv hun rørte mig selv med. Og jeg er sikker Moncler Jakke Dame på at vi har set den sidste af denne ekstraordinære amerikaner.’

Gov. Jan Brewer udstedte følgende udsagn på søndag:

‘Kongekammerat Gabrielle Giffords har været en ædle offentligt ansat til staten Arizona og en model for, hvad der kan udføres med vedholdenhed og beslutsomhed. Hendes bemærkelsesværdige opsving over det sidste år er en inspiration for os alle.

‘Som med alle amerikanere vil jeg fortsætte med at holde Gabby i mine tanker og bønner, da hun fortsætter på denne vej mod genopretning.