Gift med en italiensk

Gift med en italiensk

Da min italienske da kæreste, nu kone og jeg flyttede sammen, var vores første store kamp om penge, der ikke var nok at finde ud af. Det drejede sig om nogen af ​​de kilder til konflikter, du måske gæt gæt, plage et tværkulturelt forhold (nosy in laws, ufølsomme venner) eller i det mindste noget forhold (vaske opvasken, læg hætten på tandpastaen). Overraskende var det ikke engang om den velkendte italienske tradition for sindssy misundelse (det ville medføre den anden store kamp).

Italienerne viser sig at have meget præcise ideer om den indenlandske sfære. Alt kaos og disorganisering er tydeligt synlig her hvert minut på dagen, hvor du handler, arbejder, kører, tager bussen eller endda bare får en kaffe mærkeligt fraværende, når du kommer hjem om natten efter en hård dag på arbejde. Når du lukker døren bag dig, er du underlagt en jernklædt række regler, regler og love, der er så ubarmhjertige i deres opfattelse, da de er drakoniske i deres gennemførelse. Undtagelser vil ikke blive foretaget; fanger vil ikke blive taget. En sådan lov vedrører indvendige tøj og udenfor tøj. Italienere, på trods af (eller måske på grund af) kaoset, der omgiver dem, er obsessive over for rummeliggørelse.

Jeg bør nævne, at der også gælder strenge regler for årstiderne. I mode- og tøjsverdenen forventer du dette her; overveje favorit italiensk tidsfordriv, skabet, en sætning, jeg lærte at frygte endnu mere end at gå til Ikea. Det betyder at tilbringe en hel Billige Moncler Sale dag din svigersøn (vi taler om italienske svigersønninger en anden dag), da sådanne sarte anliggender bedst afgøres i familierådet, hvilke tøj du sikkert kan lægge væk til vinteren / sommeren, kun at udholde den modsatte proces den følgende forår / efterår. Hvorfor gør det den italienske fornemmelse at have både lange og korte ærmer, der deler det samme skab, når de er helt tilfredse med at gå rundt i uldklæder og mikrofiberparker, der passer til arktiske udflugter i slutningen af ​​september, næsten det øjeblik, de kommer tilbage fra en måned på stranden?

Lad optegnelsen vise, at jeg havde boet i Florida i fem år, da jeg gik i high school, så jeg var ikke fremmed for at flip fl ops. Desværre er tøfler og flip fl ops for italienere fjernt slægtninge, næppe på talevilkår; de førstnævnte er dignifi ed inden i tøj, mens sidstnævnte er scruffy udenfor tøj og som sådan er kun egnet til stranden. Min nye italienske familie illustrerede glædeligt dette punkt for mig, da mine flip flops efterlod fodspor over de friskmoppede gulve, noget som passende tamme tøfler aldrig ville have gjort. (Triple parkering Moncler Jakke Dame og skatteunddragelse? Intet problem. Leaving fodspor på friskmoppede gulve ?! Nu er det det, de kalder et problem.) Så når du overvejer en livsskiftende beslutning som at flytte ind med en italiensk sammen med tålmodighed, en fornemmelse af humor og en patriotisk vener, du aldrig ville have mistænkt dig for, skal du sørge for at pakke et par tøfler. Og sørg for, at de passer til sæsonen.